Max Factor Lipfinity Lip Tint

Categoriën Lippen, Testjes

Sinds kort ligt er een nieuw product van Max Factor in de schappen: de Lipfinity Lip Tint. Dit is letterlijk een lippenstift. Volgens Max Factor zou hij de hele dag blijven zitten en niet afgeven.  Ik testte de kleur 02 Mystical Mauve.

Zoals je ziet lijkt de Lip Tint op een normale viltstift. Het is een lippenstift op waterbasis, en de substantie is dus ook waterig. Als je lijntjes rondom je lippen hebt, denk ik dat deze kleur dus ook in die lijntjes zal trekken omdat hij zo waterig is. De kleur van de Lip Tint trekt in je lippen en daardoor geeft hij niet af en blijft hij lang zitten. Hij ruikt overigens een klein beetje zoetig. De lipkleur aanbrengen met zo’n stift is in het begin even wennen, maar het werkt eigenlijk best fijn en je kunt er precies mee werken. 

 

Mijn lippen voor het aanbrengen van de Lip Tint 

 

Mijn lippen met de Lip Tint 

Je kunt de kleur opbouwen door nog een laagje er overheen aan te brengen. Let dus ook goed op dat je niet twee keer over hetzelfde stukje gaat als je juist geen intensere kleur wil. Ik vind dit een mooie, natuurlijke kleur en doordat de kleur in je lippen trekt, lijkt het gewoon je eigen lipkleur. 

Mijn lippen voelden een beetje droog aan mijn de Lip Tint een daarom besloot ik om er nog een laagje lippenbalsem overheen aan te brengen. Dit zorgt er ook voor dat de kleur mooi glansend wordt in plaats van mat.

De Lip Tint bleef bij mij ongeveer 5 uur zitten zonder af te geven of te vervagen. Ik merkte dat hij met lippenbalsem er overheen wel eerder vervaagd dan zonder (na zo’n 4 uur). Al met al ben ik best tevreden over de Lip Tints. Ze blijven niet de hele dag zitten, maar toch best lang en da’s natuurlijk erg fijn! Ze zijn overigens weer te verwijderen met make-up remover.  

De Lip Tints zijn verkrijgbaar in 8 kleuren: Pink Princess, Berry Burst, Nice ‘n Nude, Latte, Passion Red, Marsmallow, Mystical Mauve en Royal Plum. Ze zijn verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen voor de adviesprijs van €11,99 per stuk.

Liefs, Laura

13 thoughts on “Max Factor Lipfinity Lip Tint

  1. Apart een lippenstift letterlijk! Vind de kleur die je hebt getest ook best wel mooi trouwens! Zou er zelf ook lippenbalsem overheen doen denk ik, ziet er toch wat mooier uit. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.