Review: Maybelline Superstay 24H Lipstick

Categoriën Lippen, Testjes

Maybelline New York heeft sinds kort de Superstay 24H Lipsticks in haar assortiment. De unieke formule van deze lipstick zou ervoor moeten zorgen dat hij 24 uur lang blijft zitten. Dat klinkt veelbelovend! Let’s test!   

Er zijn 4 verschillende kleurenfamilies: roze, rood, paars en bruin. Ik heb zelf de kleur 510 Red Passion, een knalrode kleur, uit de rode familie natuurlijk.

Het aanbrengen van de lipstick gaat in twee stappen: eerste breng je de lipkleur aan op je lippen met de applicator. Deze laat je even een minuutje drogen en daarna breng je de balsem aan. 

Stap 1: kleur aanbregen   

 

Stap 2: met balsem

En dan nu het belangrijkste: hoe lang houdt hij? Ik moet zeggen: I’m impressed! De lipstick blijft héél lang zitten, zonder te vervagen of af te geven. Zeker zo’n 6 uur lang blijft hij prima op zijn plek. Hij overleeft drankjes en complete maaltijden. Na 6 uur begon hij aan de binnenkant van mijn lippen een klein beetje af te brokkelen. Geen 24 uur dus, maar wel behoorlijk lang. Bovendien ben ik toch geen 24 uur lang wakker :’).  

Ik ben erg tevreden over de longlastingness van deze lipstick. Je hebt er bijna geen omkijken meer naar! Zelf vind ik het wel fijn om de balsem regelmatig opnieuw aan te brengen, want deze gaat er dus wel af na wat hapjes en drankjes waardoor mijn lippen een beetje droog aanvoelen (maar hij droogt mijn lippen niet uit!). De balsem maakt ze lekker soepel. Met een remover is deze lipstick weer te verwijderen.   

Het is de beste long lasting lipstick die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ja, ik ga zeker nog meer kleuren halen, maar ik wacht we even op een aanbieding want echt goedkoop zijn ze niet.

De Maybelline SuperStay 24H Color Lipstick is verkrijgbaar voor de adviesprijs van €13,99.

Liefs, Laura

18 thoughts on “Review: Maybelline Superstay 24H Lipstick

 1. Oke ik ga hem halen na je review te hebben gelezen!
  Had hem al geswatcht op mijn hand en damn wat bleef hij lang zitten! Tot vervelends toe..
  Maar nu ik ook nog lees dat hij niet uitdroogt wil ik hem zeker..!

 2. Ik ben nu toch wel benieuwd naar deze lipstick, had er ook al over gelezen op beautygloss. Je zegt dat je het redelijk duur vindt, ik weet niet of je ooit richting Duitsland gaat? maar daar heb je een winkel die heet DM, je moet het voorstellen als een soort kruidvat maar dan een stuk goedkoper! ikzelf shop daar zo vaak mogelijk voor mijn beauty spullen

 3. Ik heb deze lipstick ook in het rose, moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. blijft lang zitten in tegenstelling tot een lipgloss of wat dan ook waar na een uurtje of minder al helemaal niets meer van te zien is.
  Ik heb alleen wel 1 groot nadeel en dat is dat hij heel snel op is!
  Ik heb hem nog nieteens 2 maandjes geleden gekocht en is nu al weer leeg en dat voor die prijs vind ik dat best een hoop en snel. Ook de balsem kan je in princiepe maar 1 keer per dag gebruiken anders kom je aan het einde niet uit en is je balsem eerder op dan je lipstick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.