Laatst kwam ik terecht op de website van Parfum Supply. In deze webshop kun je naast parfum ook terecht voor cadeausets, verzorgingsproducten, cosmetica en accessoires. Ook hebben ze vaak leuke aanbiedingen. Bovendien betaal je bij Parfum Supply géén verzendkosten.

Zo is nu bijvoorbeeld Calvin Klein CK One in de aanbieding. Voor een eau de toilette spray van 200 ml (!) betaal je maar €41,95. En de 3-delige cosmeticaset van Revlon in leuke cadeauverpakking is nu afgeprijsd van €49,95 voor €24,95. Maar met de code Revlon5  krijg je op die €24,95 nog eens 10% extra korting (alleen geldig op de 3-delige Revlon cosmeticaset).

Ikzelf heb de Dolce & Gabbana beautycase. Deze is nu ook afgeprijsd van €69,95 voor €29,95! In deze beautycase zitten ook nog eens 5 D&G parfumproefjes, een leuk extraatje. Hij is niet te groot, maar ook niet te klein (17 x 11 x 11). Erg handig om mee te nemen als je ergens blijft slapen bijvoorbeeld. Van Parfum Supply mag ik ook een D&G beautycase verloten onder mijn bezoekers, dus hou Beautyaddicts.nl goed in de gaten want de winactie komt binnenkort online!

Neem dus zeker even een kijkje op de website van Parfum Supply, want ze hebben een ruim assortiment en mooie aanbiedingen. Misschien leuk voor Valentijn?

Liefs, Laura

10 thoughts on “Parfum Supply

    1. Ik heb het even voor je nagevraagd en de aanbieding geldt tot 25 februari. Ze gaan hard op het moment, waarschijnlijk vanwege Valentijn ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.