Biodermal P-CL-E crème

Categoriën Huidverzorging

Biodermal P-CL-E crème is een multifunctionele crème die geschikt is voor alle huidtypen en zowel voor het gezicht als het lichaam gebruikt kan worden. De crème is speciaal ontwikkeld voor de huid die wel wat extra stimulans en ondersteuning kan gebruiken. Mijn huid dus, want ik heb last van droge plekjes op mijn voorhoofd en wangen die maar niet weg gaan, wat ik ook probeer! Tijd om de P-CL-E crème te proberen dus. Ik heb deze crème een maand lang getest en vandaag deel ik mijn bevindingen met jullie.

Ik heb al van alles geprobeerd om de droge plekjes op mijn gezicht te doen verdwijnen, maar de meeste dingen werkten niet naar mijn zin. Vaak werkte de oplossing maar tijdelijk, of kreeg ik er een hele vette huid van. Ik was erg benieuwd of deze crème me wel zou kunnen helpen.

Het is een hele rijke, volle en dikke crème. Voor bepaalde huidtypen kan de substantie wat vet aanvoelen en de huid doen glimmen. Daarom adviseert Biodermal om voor deze huidtypen de crème alleen ‘s nachts te gebruiken als intensief herstellende verzorging. Mijn huid is echter vochtarm en heeft droge plekjes, dus deze crème was prima voor mij en ik gebruikte hem als dag- en nachtcrème.

De P-CL-E crème van Biodermal ondersteunt het herstellend vermogen van de kwetsbare, gevoelige, onrustige, vlekkerige of geïrriteerde huid. Ik dacht dus dat die droge plekjes heel snel zouden verdwijnen, maar dat bleek niet zo te zijn. Maar stapje voor stapje merkte ik dat mijn huid er steeds beter uit ging zien. Ondanks dat de crème vettig aanvoelt, kreeg ik geen puistjes. De P-CL-E crème legt een beschermend laagje over de huid, maar voedt de huid ook nog eens. Dit laatste miste ik vaak bij andere crèmes. Zodra ik mijn gezicht schoonmaakte, zat ik weer met dezelfde droge plekjes als voordat ik de crème aanbracht. Bij deze merkte ik dat hij mijn huid ook daadwerkelijk herstelde, al ging het niet zo snel als ik gehoopt had.

Nu, ruim een maand later, is mijn huid eindelijk weer zo goed als normaal. Ik merk dat de crème nu wel iets te rijk is voor mijn huid. Daarom gebruik ik hem nu alleen nog maar als er weer ‘gedoe’ is, zoals ze in de reclame van deze crème ook al zeggen. Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben over de P-CL-E crème. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn huid bijna helemaal hersteld is, en nu gebruik ik hem dus alleen als ‘trouble shooter’.

De Biodermal P-CL-E crème is verkrijgbaar bij de drogist en apotheek. Prijzen: €36,50 (100 ml), €23,50 (50 ml) en €10,95 (15 ml). Voor meer informatie kun je terecht op de website van Biodermal.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Biodermal P-CL-E crème

  1. Deze crème is eigenlijk bestemd voor littekens en andere huidprobleempjes! Ik gebruikte hem zelf ook, maar mijn schoonheidsspecialiste vertelde mij dit. Je kan beter een andere crème gaan gebruiken, die beter bij jouw huid past!

  2. Heb deze creme ooit gekocht omdat ik soms last heb van droge plekjes. Heb altijd honderden euro’s uitgegeven aan creme’s i.v.m. mijn gevoelige huid die neigt naar puistjes/roodheid/jeuk. In een opwelling besloot ik hem als dag en nachtcreme te gebruiken. Waarbij ik in eerste instantie bang was dat hij veels te vet zou zijn. Kocht altijd lichte cremes i.v.m. mijn huid die heel snel gaat glimmen. Tot mijn verbazing werd mijn huid rustig en trokken mijn puistjes weg. Mijn huid is nog nooit zo gaaf geweest. En glimmen doe hij ook een stuk minder tot zelfs helemaal niet. Heb ook de fluide geprobeerd, maar die is te licht voor mij. Resulteert weer in glimhuid met puistjes. Voor mij de perfecte dag/nachtcreme. Heb van alles geprobeerd tot nu toe. Hij is prijzig, maar is het meer dan waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.