Catrice Lipsticks: Spicy Coral & Rosalie’s Diamonds

Categoriën Lippen

In deze shoplog zag je ze al even voorbij komen: de Catrice lipsticks in Spicy Coral en Rosalie’s Diamonds. Spicy Coral behoort tot de lipsticklijn ‘absolute moisture’, te herkennen aan de bruine huls, en Rosalie’s Diamonds behoort tot de ‘Rouge Satin’ lijn van Catrice, te herkennen aan de goudkleurige huls. Alle lipsticks gaan uit het assortiment, en dat betekent dat ze nu met 50% korting zijn! Vandaar dat ik nog even voor jullie de swatches online zet, zodat je ze misschien nog snel aan kan schaffen. Ik ben overigens erg benieuwd naar de nieuwe lipsticks! 

Ik begin met Spicy Coral. Toen ik deze kleur zag, moest ik gelijk aan één van mijn favoriete lipsticks denken, namelijk NYX ‘Fig’. De kleuren lijken erg veel op elkaar, maar NYX Fig is iets meer roze, en Spicy Coral is meer een koraalkleurtje. Allebei erg mooi! Spicy Coral smeert heerlijk uit en is lekker romig. De kleur vind ik geweldig! Om volledige dekking te krijgen moet je wel een paar laagjes aanbrengen, want hij is best sheer.

Rosalie’s Garden uit de Rouge Satin lijn smeert ook lekker uit, maar na een tijdje droogt hij mijn lippen een beetje uit en dat is bij Spicy Coral niet het geval. De formule van de lipsticks is dus erg verschillend, maar ze komen dan ook allebei uit een andere lijn. Verder voel ik de glittertjes van Rosalie’s Garden een beetje zitten, en dat vind ik ook niet echt fijn. Leuk detail vind ik het logo van Catrice dat in de lipstick zit. Het geeft een luxe uitstraling. Als je niet zo weten dat Catrice een budgetmerk is, dan zou je denken dat deze liptick een stuk duurder is, toch?

Beide lipsticks zijn nu dus met 50% korting, van €2,99 voor €1,49, echt een koopje dus! Ik ben fan van de absolute moisture formule en ga zeker nog wat kleurtjes bij halen. De Rouge Satin lipstick vond ik iets minder fijn, maar de lipstick zelf ziet er wel mooier uit.

Liefs, Laura

17 thoughts on “Catrice Lipsticks: Spicy Coral & Rosalie’s Diamonds

  1. Ik had veel ingeslagen want die lipsticks zijn zo fijn! Maar ik kan geen backup vinden van mijn spicy coral ._. overal is die uitverkocht (ik zoek al twee weken haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.