Make Up Store microshadows: Fizz & Toxic + EOTD

Categoriën Ogen

Make Up Store is een Zweeds cosmeticamerk dat bestaat sinds 1996. Ze hebben inmiddels winkels in 22 landen, waaronder eentje in Nederland in Amsterdam. Dit filiaal zit aan de Heiligeweg 9, naast de MAC Pro Store. De kwaliteit van de producten van Make Up Store is ook vergelijkbaar met die van MAC. Make Up Store richt zich op elke vrouw, of je nu visagist bent of gewoon een jonge vrouw, je kunt altijd goed terecht bij Make Up Store. In de winkel word je vriendelijk geholpen en nemen ze goed de tijd voor je. Sommige van de verkopers spreken alleen Engels, maar persoonlijk vind ik dit geen probleem. Ik heb twee oogschaduws van dit merk: Fizz en Toxic. Vandaag de swatches, mijn mening en een ooglook voor jullie.

De verpakking van de oogschaduws is zwart en van plastic. Als je door het transparante logo kijkt, kun je de oogschaduwkleur zien. Ik vind de verpakking mooi strak en vind het vooral handig dat ze plat zijn zodat je ze kunt stapelen. De oogschaduws kosten €16,00 per stuk, maar hiervoor krijg je wel heel veel product. De oogschaduws bevatten maarliefst 3,5 gram! Ter vergelijking: een oogschaduw van MAC kost €15,00 maar hiervoor krijg je maar 1,5 gram. Voor ongeveer dezelfde prijs krijg je dus meer dan 2 keer zo veel product!

Ik begin met de kleur Fizz. Dit is een limegroene kleur, met kleine shimmers erin. Op het oog lijkt hij een beetje goudgroen, maar door de kleur op te bouwen kun je hem meer limegroen maken.

Toxic is een matte blauwe kleur. Op de foto lijken er nog wat verdwaalde shimmertjes in te zitten, maar deze zijn niet zichtbaar op de swatch en ook niet op het oog. Als ik deze kleur gebruik, gebruik ik altijd maar een klein beetje want hij is zo ontzettend fel en gepigmenteerd!

Met de pigmentatie van de oogschaduws zit het ook wel goed, zoals je op de swatches hierboven kunt zien. Ook de structuur van de oogschaduws is erg aangenaam; niet brokkelig of korrelig, maar zacht en fijn.

Tenslotte heb ik nog een ooglook met deze twee kleuren gemaakt. Overigens zit er een lichtbronze basis onder, want dit vond ik mooier.

Ik kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben over de Microshadows van Make Up Store. Ze doen absoluut niet onder voor die van MAC, de kwaliteit is gewoon hetzelfde en je krijgt veel product voor je geld. Ik denk dat het een kwestie van tijd is voordat Make Up Store hier in Nederland net zo geliefd is als MAC. Ik ben in ieder geval overtuigd!

Liefs, Laura

16 thoughts on “Make Up Store microshadows: Fizz & Toxic + EOTD

  1. Ben er gelijk verliefd op! Wat een mooie kleuren en wát een pigmentatie!

    Je hebt er echt een mooie frisse look van gemaakt, kleurt mooi bij je ogen. Jammer dat er geen full-face bij zit, ik vind dat altijd wel fijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.