Benefit Posie tint

Categoriën Testjes

Deze Posie Tint van Benefit is een zogenoemde stain. Deze kun je gebruiken op je wangen als blush, of op je lippen voor een subtiel kleurtje. Het trekt in je huid / lippen en blijft zo heel lang zitten. Kissproof!

Op het eerste gezicht lijkt het net een nagellak. Het potje en het kwastje zijn precies hetzelfde. Ik dacht gelijk: hoe breng ik dit aan? 

Het goedje lijkt in eerste instantie heel fel, maar na het vervagen blijft er een mooie natuurlijke kleur over. Ik gebruik dit product eigenlijk alleen maar als blush, want ik vind hem iets te droog voor op de lippen. Wel erg fijn dat je je lippen niet steeds bij hoeft te werken en dat je de kleurintensiteit op kan bouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Natuurlijk kun je ook altijd nog een laagje lippenbalsem eroverheen aanbrengen op je lippen, om ze wat minder droog te maken.

Het aanbrengen van Posie Tint als blush doe ik als volgt: ik zet drie kleine streepjes op mijn wangen, van voor naar achteren. Daarna vervaag ik het snel met mijn vingers. Dit moet je wel snel doen, want de stain trekt erg snel in! Anders loop je dus met drie streepjes op je wangen :’). Hij blijft bij mij de hele dag zitten zonder te vervagen en ik vind de kleur ook erg mooi! Het is overigens gewoon weer te verwijderen met make-up remover.

 Full face foto met Benefit Posie Tint op mijn wangen.

Op bovenstaande foto heb ik één laagje van Posie Tint aangebracht. Als je de kleur dus iets feller wil, dan moet je nog een laagje aanbrengen. Ik vind het absoluut een erg fijn product, en gebruik het ook erg vaak. Een poederblush vervaagt bij mij altijd erg snel, tenzij ik een zeer goede basis aanbreng. De prijs van Benefit Posie Tint is iets minder fijn; hij kost €32 en is o.a. te koop bij Sephora. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een blush die lang blijft zitten!

Liefs, Laura

12 thoughts on “Benefit Posie tint

  1. Het lijkt inderdaad op een nagellak haha! Lijkt me in eerste instantie heel raar om op je wang/lippen te smeren

    Staat heel naturel, best mooi inderdaad. Lekker subtiel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.