Yves Rocher Zelfbruiners

Categoriën Testjes

Yves Rocher heeft een lijn met zelfbruiners genaamd Autobronzant. Deze lijn bestaat uit verschillende producten met allemaal een andere substantie, de werking is een klein beetje verschillend en ieder product heeft zo zijn voor- en nadelen. Vandaag review ik de zelfbruinende hydraterende milk voor gezicht en lichaam, de glanzende zelfbruinende gel voor gezicht en lichaam, de glanzende zelfbruiner voor de benen en de snelle zelfbruinende spray voor het lichaam.

Zelfbruinende hydraterende milk €12,90 voor 150 ml.
Deze milk is geschikt voor zowel je lichaam als het gezicht. Dit vind ik erg fijn, zo heb je niet twee verschillende producten nodig maar kun je alles gewoon insmeren met één en hetzelfde product. Van alle vier de zelbruiners van Yves Rocher die ik getest heb, vind ik deze het fijnst. Niet alleen om eerder genoemde reden, maar ook omdat hij mijn huid hydrateert en dat gevoel heb ik bij de andere drie zelfbruiners niet. Na één keer smeren zag ik al goed verschil en na drie dagen aanbrengen had ik een mooie bruine teint. Eén klein mintpuntje: het flesje bevat maar 150 ml. en daardoor was hij best snel op bij mij :(

Glanzende zelfbruinende gel voor gezicht en lichaam €14,90 voor 150 ml.
De substantie van deze gel is iets dikker dan die van de hydraterende milk, wat opzich ook logisch is gezien de naam. Hij bevat hele kleine glittertjes en persoonlijk ben ik daar geen fan van, zeker niet op mijn gezicht. Verder vind ik ook dat deze zelfbruiner behoorlijk afgeeft op lichte kleding. Dit komt waarschijnlijk doordat de kleur van de gel bruin is. Ik heb hem goed op laten drogen, maar nog gaf hij af. Nee, deze zelfbruiner vond ik het minst van allemaal. Hij hij geeft overigens wel een mooie bruine kleur, maar dat geldt voor alle zelfbruiners uit deze lijn.

Glanzende zelfbruiner voor de benen €10,90 voor 75 ml.
Deze zelfbruiner zorgt in no time voor bruine benen. Het is een crème en doordat de substantie van zichzelf al bruin gekleurd is, krijg je al gelijk een klein beetje een kleurtje. Binnen een half uur werd de tan zelfs nog een tintje donkerder bij mij. Nog een pluspunt van deze zelfbruiner: doordat hij gekleurd is kun je gemakkelijk zien welke plekjes je al gehad hebt en dit vermindert de kans op strepen. Nadeel: ook deze crème bevat glittertjes (= nadeel voor mij) en geeft af.

Snelle zelfbruinende spray voor het lichaam €12,90 voor 150 ml.
Tenslotte de zelfbruinende spray. De spray is makkelijk in gebruik en ook op z’n kop werkt hij prima. Hij zorgt voor een snel kleurtje; binnen een uur zag ik al verschil en hij trekt snel in. Het is mijn nummer twee van deze vier producten omdat hij snel en gemakkelijk werkt en geen glitters bevat, maar niet mijn nummer één omdat hij niet hydrateert en hij niet op het gezicht gebruikt kan worden.

Persoonlijk is de zelfbruinende hydraterende milk mijn favoriet van deze vier en de spray vind ik ook wel fijn. Ik vind ze alleen wel wat aan de dure kant gezien de hoeveelheid die je krijgt. Voor alle vier de zelfbruiners geldt: maximaal 4 dagen achter elkaar gebruiken, daarna om de 3 dagen aanbrengen om de kleur te behouden. Tip: scrub de huid goed van tevoren, voor een mooi egaal resultaat.

De Autobronzantlijn is nu verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Yves Rocher Zelfbruiners

  1. Ik heb net het laatste product gebruikt (de spray) en ik vind het net super dat het niet hydrateert. Je kan het ‘s morgens aanbrengen en na enkele minuten kan je je kledij al aantrekken. Het plakt niet aan je lichaam en dat heb je met een crème wel. Een crème die hydrateert vind ik het beste voor ‘s avonds.

  2. Vooral die eerste erg fijn, heb m een tijdje gebruikt(is nu op) er zit niet echt veel in dat is idd een nadeel.. Maar je krijgt er wel een mooi kleurtje van, die voor de benen vind ik zelf niet fijn je krijgt er een geelachtige huid van.

    1. Hi Mona,

      Ik heb de flacon helaas niet meer, omdat dit artikel al meer dan een jaar geleden geschreven is, maar volgens mij zat er veel alcohol in en dat kun je beter niet op je gezicht gebruiken want het droogt de huid heel erg uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.