Grazia Gift: JVC Pocket Cam!

Categoriën Gadgets

Herinneren jullie het artikel nog waarin ik mijn ultieme Grazianista beschreef? Als dank hiervoor hebben alle Grazia Insiders die deze challenge gedaan hebben een JVC Pocket Cam gekregen van Grazia! Supertof natuurlijk! Ik ben er onwijs blij mee en binnenkort kunnen jullie het eerste filmpje verwachten dat ik met deze camera gefilmd heb. Ik denk dat het een stash filmpje wordt, want daar krijg ik de laatste tijd steeds meer verzoekjes voor.

Ik ontving de camera in het zwart, maar hij is ook verkrijgbaar in een blauwe en een roze kleur. Ik vind het design van de camera mooi strak, maar hij heeft ook wel iets vrouwelijks.  Hij is lichtgewicht, ligt lekker in de hand en is lekker compact (ongeveer hetzelfde formaat als een mobiele telefoon) waardoor je hem gemakkelijk meeneemt.

Met de camera kun je zowel filmpjes (in HD kwaliteit) als foto’s maken (8 megapixels). Verder heeft hij een AV-uitgang, een HDMI-uitgang, een UBS-uitgang en een macrostand. Ik denk dat ik hem voornamelijk ga gebruiken om te filmen. Om foto’s te maken gebruik ik toch liever mijn Olympus X935 compact camera, want daar zitten meer opties op.

Ik ben er in ieder geval superblij mee en ben van plan om hem veel te gaan gebruiken!

Oh, en de Grazia van deze week heeft Angelina Jolie op de cover, de beste items uit diverse webshops (check ook www.graziaclickandpick.nl) en is maar 1 euro! Dus hop hop, naar de winkel!

Liefs, Laura

15 thoughts on “Grazia Gift: JVC Pocket Cam!

  1. O, wat gaaf dat je dat als bedankje kreeg! Ik ben benieuwd naar de filmpjes ermee, wat de kwaliteit is. En natuurlijk benieuwd naar je shoplog..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.