Review Clarins Giftset Lichaamsverzoring

Categoriën Huidverzorging

Een tijdje geleden won ik via Twitter een giftset van Clarins. Deze winactie was opgezet door Lushious Beauty, in samenwerking met de webshop Belissima, de enige echte Clarins webshop van Nederland. In de giftset zaten drie klein tubbetjes (30 ml) met Clarins Gommage Exfoliant Peau Neuve (een lichaamsscrub), Clarins Crème Jeunesse des Pieds (een voetencrème) en Clarins Baume Corps Super Hydratant (een body lotion). Ik heb ze alle drie geprobeerd en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind.

Allereerst de scrub. Deze bevat kleine, fijne scrubdeeltjes die de huid zachtjes ontdoen van dode huidcellen. Hij voelt aangenaam aan en niet grof. Lief voor je huidje dus, en toch effectief want na afloop voel mijn huid zacht en glad aan. Een full size tube (200 ml) kost bij Belissma €33,53

De voetcrème wordt gemakkelijk door mijn huid opgenomen. Na het aanbrengen voelen mijn voetjes niet vet aan, wat ik erg fijn vind. Droge plekjes op mijn hiel voelen gelijk al een stuk zachter aan. Een full size tube van deze voetcrème (125 ml) kost bij Belissma €22,50.

Tenslotte de body lotion. Ook deze wordt prima door mijn huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. Hij hydrateert mijn huid goed, waardoor deze weer zacht en glad aanvoelt. Een tube van 200 ml kost bij Belissima €33,08 maar je kunt voor een paar cent meer net zo goed de voordeeltube nemen van 400 ml, want die kost €33,75.

Dit waren de eerste producten van Clarins die ik geprobeerd heb, en mijn eerste indruk van deze producten is dus postief. Om ze echter goed te kunnen beoordelen, waren deze kleine tubetjes niet voldoende. Ze waren na zo’n 3 keer testen helaas al op, en om goed te kunnen testen zou ik de full size versies moeten proberen. Ik vind deze wel wat aan de prijs, maar wie weet ga ik ze toch nog een proberen. Overigens heb ik deze giftset niet kunnen vinden in de webshop, dus ik weet niet of deze ook te koop is bij Belissima.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Review Clarins Giftset Lichaamsverzoring

  1. Ik vind de verpakkingen altijd zooooooooooo saai ;) En het is inderdaad ook wel flink aan de prijs. Denk dat je hiervoor wel goedkopere alternatieven kunt vinden.

    Die voetencreme klinkt trouwens wel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.