Shoplog Kruidvat

Categoriën Lifestyle

Zoals je in de blogpost van gisteren al heb kunnen lezen, is er vanaf vandaag tot en met zondag 1 mei 50% korting op alle make-up bij Kruidvat! Daar moest een beauty addict als ik natuurlijk flink gebruik van maken ;). Ik heb een aantal dingetjes gekocht tijdens deze actie. Ik wilde ook heel graag de crackling topcoats van Essence, maar die waren helaas uitverkocht. De verkoopster vertelde me dat ze binnen no-time uitverkocht waren en dat er een probleem was met de levering. Helaas pindakaas dus, maar ik ben erg blij met de dingetjes die ik gescoord heb. Kijk mee naar mijn aankoopjes!

Allereerst twee lakjes van Catrice van de Ultimate Nudes lijn. Ik hou van nude nagellak, dus ik moest een paar lakjes van deze lijn meenemen. Links de kleur 030 My Café Au Lait At Nôtre-Dame (ge-wel-dige naam!) en rechts de kleur 050 Mourlin Rouge Light. Normaal €2,49 per stuk, maar nu dus maar €1,25.

En alsof ik nog niet genoeg nagellakjes had nam ik er nog twee mee van Catrice: de witte kleur is 470 Snow Motion! en de andere is de duochrome nagellak in Iron Mermaiden. Iron Mermaiden lijkt op Where’s The Party van Essence, en die van Essence schijnt eigenlijk mooier te zijn dan deze, maar die was er helaas niet meer. Normaal €2,49 per stuk, maar nu dus maar €1,25.

Verder nam ik nog de refreshing spray van Essence mee, uit de ‘You Rock!’ collectie waar ik laatst over schreef. Lekker verfrissend voor de warme dagen. Normaal kost deze spray €1,99 en nu dus maar €0,99.

Mijn pinknagel van mijn ‘swatchhand’ (links, de hand die ik altijd fotografeer met nagellak) is gisteren ver afgebroken omdat ik keihard ergens tegenaan stootte. Zo hard, daar kunnen de sterkste nagels zelfs niet tegen. Nu heb ik dus allemaal lange nagels en één ‘stompje’.

Omdat ik toch graag nagellakfoto’s wil maken, maar één zo’n korte nagel daarbij niet mooi vind, heb ik de ‘better than gel nails’ gekocht van Essence. Deze tip kreeg ik van Heidi, toen ik mijn nagelleed op Twitter deelde. Nogmaals bedankt Heidi! Ik ga er straks gelijk mee aan de slag. Deze nail tips lijm je vast aan de bovenkant van je nagel en hiermee verleng je hem dus. Ik heb er maar eentje nodig op dit moment, maar wie weet komen de anderen ook nog wel eens van pas. De nail tips kosten normaal €2,99 en nu dus €1,49. 

Tenslotte kocht ik nog de Essence Nail Art Nail Polish Remover  Ultra (da’s een lange naam ;) ) en de Max Factor False Lash Effect. Beide producten heb ik al meerdere keren gekocht en ze behoren beide tot mijn favorieten. De Max Factor False Lash Effect was al goedkoper dan normaal, omdat dit een limited edion is. Het enige verschil is de roze huls, de mascara blijft hetzelfde. Normaal kost FLE €16,99. deze limited edition kost €9,99 en nu dus maar €4,99! JEEJ! De Essence nagellakremover kost normaal €1,29 en nu €0,85.

Dit waren mijn aankoopjes, heb jij ook al geprofiteerd van de 50% korting bij Kruidvat?

Liefs, Laura

23 thoughts on “Shoplog Kruidvat

 1. Leuk al die nagellakjes! Ik hou ook van alle kleuren nagellak.

  Jammer genoeg heb ik nog geen tijd gehad om langs de Kruidvat te gaan..! Maar ik moet wel!

 2. Ik moet eigenlijk die nieuwe catrice foundation halen, ik heb ‘m nu in een kleur te licht! (had ‘m net gekocht en toen kwam de zon door = instant tan)

 3. Die mascara probeerde een medewerkster mij aan te smeren, hij is natuurlijk ook wel extra cheap! Alleen de vorige keer met diezelfde actie was die mascara er in een LE oranje kleur en précies dezelfde medewerkster had me die toen wel aan kunnen smeren. Dus ik vertelde haar dat, moest ze wel erg om lachen. Maar ik ben voor Maximum Definition van Essence gegaan, die blijf ik gewoon het beste vinden. :D
  Verder erg leuke spulletjes!

 4. AAAhh wij zijn dankzij jou artikel vandaag ook gelijk naar de Kruidvat geweest, thanx ;)
  En hele leuke dingetjes gehaald!

  Ook die Max Factor mascara voor 4.99!

  Jij heb took leuke dingetjes
  i love it (ll)

 5. Ik heb vandaag de Better than Gel Nails op, maar die zijn niet bedoeld om je nagels te verlengen! Ze zullen daardoor afbreken, want het is de bedoeling dat je het op je eigen nagel plakt, zodat er een mooi randje ontstaat. Het is echt heel erg fijn om een french manicure aan te brengen, maar dus niet om je nagels te verlengen; daarvoor is het ook niet stevig genoeg! Hopelijk is er straks nog wat over bij ons in het Kruidvat..Ik vrees dat alles uitverkocht is, haha ;-)

 6. ik vind die nagellakremover echt heel erg stinken. Ik snap dat geen 1 remover echt lekker ruikt, maar die is wel heel erg.

 7. Leuke aankoopjes! Ik wil ook graag de crackling top coat van Essence, maar die is bij mijn Kruidvat ook steeds uitverkocht :( Ik ben benieuwd naar die refreshing spray (die ook nog niet bij mijn Kruidvat is, hihi). Ik heb met de actie 3 nagellakjes en een bronzer gekocht :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.