e.l.f. Luscious Liquid Lipstick

Categoriën Lippen

Deze Liquid Lipstick van eyes lips face (ofwel: e.l.f.) belooft een combinatie van intensief hydraterende bestanddelen te hebben die de lippen langdurig voeden en de natuurlijke pigmenten zouden de lippen kleuren. Verder is hij erg budgetproof: hij kost maar 1 euro! Lees verder voor mijn mening en swatches.

De Liquid Lipstick heeft een soort van sponsapplicator die lekker zacht aanvoelt op de lippen. Door aan de onderkant te draaien komt er product aan de bovenkant uit.

Ik heb deze vloeibare lipstick in de kleur ‘Perfect Pink’. Ik zou het overigens geen lipstick willen noemen, voor mij is het gewoon een gloss. Hij heeft een vrij dikke structuur en plakt ook wel een beetje. Ik vind het niet heel aangenaam aanvoelen op mijn lippen, maar hij blijft hierdoor wel goed zitten voor een lipgloss. Hij ruikt en smaakt lichtjes naar menthol en ik voel ook een lichte tinteling op mijn lippen. Niet vervelend overigens, ik vind het wel lekker fris.

Heel veel kleur geeft deze Liquid Lipstick mijn lippen echter niet (wel een beetje), maar wellicht ligt dit aan de kleur die ik genomen heb. Hij geeft mijn lippen wel een mooie glans.

Conclusie: tja, wat zal ik ervan zeggen? Wat mag je verwachten van een lipgloss/lipstick van 1 euro? Hij geeft een mooie glans, een fris gevoel en blijft redelijk lang zitten, maar veel kleur geeft hij niet en ik vind de structuur iets te dik en te plakkerig. Hij is dus niet slecht, maar helemaal tevreden ben ik ook niet.

De Luscious Liquid Lipstick van e.l.f. is verkrijgbaar in de webshop van e.l.f. voor maar 1 euro.

Liefs, Laura

13 thoughts on “e.l.f. Luscious Liquid Lipstick

  1. Ik vind die Luicious lipsticks wel goed. Maar alleen hebben de lichtere kleuren niet zo veel pigment. Maar bij de iets donkere kleure, de diepe roze en de rood… die zijn super…

    Moet je die proberen. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.