Maybelline Luscious Lipgloss

Categoriën Lippen

Maybelline bracht al eerder de Color Sensational lipglossjes. Nu komt Maybelline met een ‘zusje’ van deze lipgloss: de Luscious Lipgloss. Een compleet nieuwe gloss in een tube met heel veel glans en een lekker smaakje. Deze lipglossjes geven niet echt kleur af en zijn daarom niet zo opvallend als sommige andere lipglossjes. Als je op zoek bent naar een gloss die alleen een mooie glans geeft en ook nog een lekker smaakt en ruikt, dan is dit iets voor jou.

De gloss zit in een tube, wat ik één van de meest hygiënische manieren vind om lipgloss aan te brengen. Ook vind ik het fijn dat je bijna alle gloss eruit kunt krijgen, simpelweg omdat je de tube helemaal leeg kunt knijpen tot hij op is. De afbeelding op de tube geeft aan welke smaak het is, leuk! In een tube zit 11,3 ml.

Ze zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en smaken: 350 Berry Bella, 410 Peach Sorbet, 550 Watermelon Punch, 610 Cherry Bloom, 660 Tempting Toffee en 760 Cocoa Toffee. Ze klinken stuk voor stuk verrukkelijk!

Ikzelf heb 550 Watermelon Punch, met een heerlijke zoete watermeloensmaak! Ik vind hem zo lekker dat ik maar blijf smeren! Het geeft me echt een zomergevoel :D

De lipgloss voelt lekker zacht aan op mijn lippen. Hij is een klein beetje plakkerig, maar niet te. Ik vind het niet erg dat hij een beetje plakt, zo blijft hij tenminste iets langer zitten dan glossjes die niet plakken. De lipgloss bevat pure oliën (zorgt voor een mooie glans) en extracten van vruchtennectar (zorgt voor een zacht gevoel).

De Maybelline Color Sensational Luscious Lipgloss liggen vanaf deze maand in de winkel en kosten €5,99 per stuk, wat ik een mooi prijsje voor deze glossjes vind.

Welke smaakt lijkt jou het lekkerst?

Liefs, Laura

11 thoughts on “Maybelline Luscious Lipgloss

    1. Nee, hij blijft niet geweldig goed zitten. Maar welke gloss die zacht is voor je lippen en niet heel erg plakkerig is, doet dat wel? Bovendien vind ik het niet erg om een paar keer te smeren met zo’n lekker gloss ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.