Pupa Volume Lipsticks

Categoriën Lippen

Sinds deze maand zijn de nieuwe lipsticks van Pupa verkrijgbaar, de Pupa Volume Rapid Action Lip Volumizing Lipsticks. Da’s een hele mond vol, daarom noem ik ze voor het gemak maar even de ‘Pupa Volume Lipsticks’. De lijn bevat 12 nieuwe kleuren die zijn opgedeeld in vijf categorieën: de Nude Colors, de Natural Colors, de Pink Colors, de Red Colors en de Brown Colors. Voor iedereen wat wils dus. Zelf heb ik 301 Coral Pink in mijn bezit, een erg leuk kleurtje die er in het echt overigens helemaal niet zo roze uit ziet als op onderstaand plaatje.

Van boven naar beneden: Nude, Nude Rose, Romantic Rose, Natural, Pink, Coral Pink, Fuchsia Fatal, Vintage Red, Red Passion, Rouge Noir, Euphoria Red en Chocolate.

De verpakking is classy en chique, zoals ik eigenlijk van Pupa gewend ben. De naam ‘Pupa’ in de lipstick geeft een nice touch.

De lipsticks zouden ervoor moeten zorgen dat je lippen meer volume krijgen. Voor het beste resultaat zou je de lipstick 7 dagen achter elkaar 2 keer per dag aan moeten brengen.  Ik heb de lipstick een aantal dagen opgehad, maar mijn lippen lijken niet volumineuzer. Toegegeven, ik heb hem niet 7 dagen achter elkaar gebruikt, want ik hou nou eenmaal van afwisseling. 

De substantie van deze lipstick vind ik erg fijn. Hij is heerlijk romig en voelt hierdoor aan alsof je gewoon een lippenbalsem op je lippen hebt. Verder dekt hij goed en geeft een mooie glans. Door deze glans lijken je lippen trouwens wel íets voller. Door de romige textuur blijft de lipstick niet echt lang zitten, na een paar uurtjes zal je hem dus weer bij moeten werken.

De lipsticks kosten €19,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Pupa verkooppunten.

Liefs, Laura

11 thoughts on “Pupa Volume Lipsticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.