Maybelline Forever Strong Pro Nagellak

Categoriën Nagels

Maybelline heeft sinds kort een nieuwe lijn nagellakjes op de markt gebracht, de Forever Strong Pro nagellakjes. Deze nagellakjes zijn verrijkt met calcium, ijzer en silica, wat ervoor zou moeten zorgen dat de nagellak tot wel 7 dagen lang perfect op je nagels blijft zitten, zonder te chippen. Dat klinkt natuurlijk erg goed, maar is het ook echt waar? Ik testte drie van deze nagellakjes uit voor jullie.

De Forever Strong Pro lijn heeft 10 verschillende kleuren: Cassis Extreme, Nude Rose, Flamingo Pink, Mellow Mauve, Orange Couture, Midnight Red, Midnight Blue, Rosy Sand, Taupe en Couture Grey. Ik heb zelf Flamingo Pink, Mellow Mauve en Rosy Sand in mijn bezit (v.l.n.r. op de foto).

Het kwastje van de nagellak zou voor 100% precisie moeten zorgen tijdens het aanbrengen. Ik vind het kwastje inderdaad onwijs fijn werken. Het uiteinde is een klein beetje rond, zodat het mooi de ronding van je nagelbed volgt. Absoluut één van de fijnste nagellakkwastjes die ik ooit heb geprobeerd! Pluspunt! De formule vind ik ook erg fijn. De nagellak dekt na 2 laagjes, heeft een mooie glans en werkt gewoon heel soepel. Ook het verwijderen gaat opvallend gemakkelijk. Geen geboen met het wattenschijfje, maar een paar keer wrijven en de kleur is eraf. I like it!

Dan nu de swatches. Flamingo Rose is een felroze kleur, erg leuk voor in de zomer!

Mellow Mauve is een paarse kleur, ook erg mooi.

Rosy Sand is een mooie bruine zandkleur.

Alle kleuren die ik heb zijn egaal, zonder glittertjes of shimmer erin dus.

Maar hoe zit het nou met de longlastingness? Helaas, de nagellak hield het bij mij geen 7 dagen uit. De eerste chips ontstonden na zo’n 4 dagen. Dat is voor mij net zo lang als een andere goede nagellak.

Over de langhoudendheid ben ik dus wel tevreden, maar voor mij is hij niet beter dan andere goede nagellak. De formule en het kwastje vind ik wel geweldig goed. Al met al kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben over deze nieuwe nagellakjes. Ze zijn te koop bij de bekende drogisterijen voor de adviesprijs van €8,99.

Liefs, Laura

19 thoughts on “Maybelline Forever Strong Pro Nagellak

  1. ze zijn mooi, maar ik vind ze wel een beetje duur, net zoals al die maybelline en max factor enzo die producten, waren ze maar net zo goedkoop als in Amerika :(
    p.s. jouw nagels zijn echt lang en mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.