Miss Sporty Clubbing Colours 301

Categoriën Nagels

Een paar weken geleden was er op een zaterdag bij Etos de actie van 1+1 gratis op alle make-up. Dit omdat zij verkozen waren tot beste drogisterijketen van Nederland 2011. Van deze actie moest ik natuurlijk gebruik maken, ookal had ik niet écht iets nodig ;).

Ik was heel benieuwd naar Bourjois Healthy Mix Serum, omdat ik daar al veel goeds over gehoord en gelezen had. Deze nam ik mee (komt later nog een artikel over), maar ik moest dus nog iets erbij vinden. Ik kon echt níks vinden dat ik nog graag wilde hebben, want ik had immers niks nodig. Ik vroeg aan de verkoopster hoe de actie precies werkte. Was de goedkoopste gratis of ging er 50% van de totaalprijs af? Ze vertelde me dat dat laatste het geval was, maar je moest dan wel echt 2 make-upproducten kopen (of een veelvoud daarvan). Mooi, want op deze manier kon ik gewoon iets goedkoops erbij nemen, zodat ik als nog weinig betaal voor de foundation. Good thinking, Laura ;).

Ik nam Bourjois Healthy Mix Serum en dit nagellakje (301) van Miss Sporty mee.  Ik dacht: knalgeel heb ik nog niet en het is een leuke kleur voor de lente en voor Pasen :).  Healthy Mix Serum kost €14,50 en de nagellak €1,99 dus ik hoefde slechts €8,25 af te rekenen aan de kassa.

Het kwastje van de Miss Sporty nagellak is lekker breed waardoor je vaak maar één streek nodig heb om je nagel volledig te bedekken. Ook is het uiteinde van het kwastje een beetje rond, waardoor hij mooi de ronding van je nagelbed volgt. Het kleurtje is lekker fris en, zoals gezegd, erg leuk voor de lente en voor Pasen. Er zit een héle kleine shimmer in die je, als je op de eerste foto klikt en heel goed kijkt, kunt zien. Toch heeft deze nagellak ook wel een nadeel: hij lakt streperig! Op de foto kun je het op mijn wijsvinger een beetje zien. Ik draag hier overigens twee laagjes.

Al met al best een fijne lak dus, alleen jammer dat hij streperig lakt. Dit geldt overigens niet voor alle lakjes van Miss Sporty, ik heb ook kleuren van deze Clubbing Colours lijn die gewoon prima lakken.

Liefs, Laura

17 thoughts on “Miss Sporty Clubbing Colours 301

  1. Ik heb ook een gele nagellak, maar ik vind het toch niet helemaal mijn ding. Haha. Van Miss Sporty heb ik ooit eeuwen geleden een nagellak gehad, maar de laatste tijd niet meer. Klinkt opzich wel goed.

  2. Ik vind het wel een leuk fris en zomers kleurtje!
    Jammer dat hij streperig lakt, en dat hij niet helemaal dekkend is..

    Ik ken miss Sporty voornamelijk van mijn eerste make-upjes en de pubertijd, en da’s al zoooo lang geleden, dus ik gebruik er niets meer van en koop er ook niets meer van. Niet mijn merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.