Essence meet_me@holografics.com

Categoriën Nieuwe Collecties

Essence heeft in mei en juni van dit jaar niet één, maar zelfs twee trend editions in de winkels liggen. Een daarvan is de meet_me@holografics.com collectie. Ja, zo heet ‘ie echt! De collectie bestaat uit producten met een holografische touch, veel shimmer en glitter dus! Ik begon al te kwijlen na het zien van onderstaande promofoto’s.

Cream to powder eyeshadows (€1,99)

Allereerst de cream to powder eyeshadows. Ik verwacht dat deze een beetje een structuur hebben die tussen crème en poeder inzit, wat ze erg geschikt als basis zou moeten maken. De glans lijkt me ook very pretty! Verkrijgbaar in C01 gagalectric, C02 lil@c en C03 prism@tic white.

Liquid eyeliners (€2,29)

Naar deze liquid eyeliners ben ik ook erg benieuwd. Die blauwe (blue ray) lijkt me nog wel mooi, maar die witte (prism@tic white) vind ik maar vreemd. Een witte eyeliner lijkt me niet zo mooi, maar wie weet zit ik er flink naast!

Lipgloss (€1,79)

OEH! Holografische lipgloss! Dat lijkt me nog eens een gaaf effect geven op je lippen. Afhankelijk van de lichtinval veranderd de helderheid en glans. Ik ben zeer benieuwd! Verkrijgbaar in C01 lil@c, C02 holoberry en C03 prism@tic white.

Nagellak (€1,79)

Hurray for budget holo lakjes! Nadat ik GOSH Holographic heb ontdekt wil ik alleen maar meer, meer, meer van deze lakjes. Love it! Nu maar hopen dat deze van Essence ook echt een mooi holografisch effect hebben. Verkrijgbaar in C01 gagalectric, C02 lil@c, C03 blue ray, C04 prism@tic white en C05 holoberry.

Body Oil (€3,99)

“Deze holografische body oil laat een heerlijke geur en subtiele glans achter in de perfecte holografische stijl.” Dat klinkt erg goed en ik denk dat het ook zeker een mooi effect kan geven wanneer je het subtiel aanbrengt in je decolleté. Leuk voor een feestje of, als je er helemaal weg van bent, gewoon altijd wanneer de zon schijnt.

Armbandje (€1,99)

En om de collectie compleet te maken: een armbandje met zilverkleurige shiny bedeltjes.

Oh. My. God. Ik wil alles! Ik vind het er allemaal prachtig uitzien! Oke, dat armbandje hoef ik niet per sé en die witte eyeliner vind ik ook maar vreemd, maar verder ziet het er erg veelbelovend uit vind ik. Hopelijk valt de collectie niet tegen, want dat zou een domper zijn. Nog even wachten dus, want in mei en juni is deze collectie verkrijgbaar. Ben jij net zo enthousiast als ik of is dit juist helemaal niets voor jou?

Liefs, Laura

10 thoughts on “Essence meet_me@holografics.com

  1. Een paar maanden geleden waren het ook 2 LE collecties die tegelijkertijd uitkwamen, uiteindelijk is daar maar één ervan effectief in de winkel beland.. dus ik twijfel of ze deze keer wel beiden te vinden zullen zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.