Like this on Bloglovin’

Categoriën Site

Het was je misschien al opgevallen: de ‘like it’ button van Bloglovin’ onderaan de blogposts hier op Beautyaddicts.nl. Voor degenen zie Bloglovin’ nog niet kennen, zal ik even in het kort uitleggen wat het is. Via Bloglovin’ kan je je favoriete blogs followen en zo heb je ze allemaal in een handig overzicht bij elkaar. Als je naar de site gaat en inlogt zie je welke blogs die jij volgt een nieuwe update hebben en zie je kort waar deze update over gaat. Ik gebruik het zelf ook, want ik volg ook een hoop andere blogs, en vind het superhandig! Bloglovin’ is trouwens helemaal gratis.

Naast je favoriete blogs ‘followen’ kun je ook blogposts ‘liken’. Hoe meer ‘likes’ en blogpost krijgt, des te meer deze post opvalt op Bloglovin’. Hij komt dan namelijk ook onder het tabblad ‘Popular’ te staan. Erg leuk voor de blogeigenaar dus, maar artikelen ‘liken’ is ook handig voor jou. Onderaan de lijst met blogs die je volgt staat namelijk ‘Liked posts’. Hier vind je alle blogposts die je geliked hebt. Handig dus als je bijvoorbeeld een artikel nog eens terug wil lezen, of dat filmpje met die leuke how-to nog eens terug wil kijken. Mocht je Bloglovin’ nog niet helemaal snappen, bekijk dan onderstaand filmpje eens. Hier wordt kort en duidelijk uitgelegd hoe het werkt.

Onderaan elk artikel vind je nu ook de ‘like button’, waarmee je dus gemakkelijk blogposts kunt ‘liken’. Dus: hit it, ladies!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.