Gratis Collistar Talasso Scrub Sample + 50% korting op full size!

Categoriën Tips & Tricks

Wat ben ik toch blij dat ik jaren geleden de blog van Serena ontdekt heb. Ze heeft altijd eerlijke reviews, goede tips en duidelijke how-to’s. Onlangs schreef ze deze review over de Collistar Talasso Scrub. Ik had al veel goeds over deze scrub gehoord, het schijnt echt één van de beste te zijn, maar Serena had me overtuigd. Eén probleempje: de prijs. Voor een pot van 700 gram betaal je bijna 50 euro. Nou is 700 gram wel heel erg veel, maar toch, 50 euro voor een scrub blijft veel geld. Maar vandaag had Serena een geweldig tip op haar blog: met bovenstaande bon kun je namelijk bij DA een gratis sample (40 gram) van deze scrub ophalen. JEEJ! Deze actie geldt t/m 24 april 2011, zolang de voorraad strekt.

Maar dat is nog niet alles, want als de scrub je bevalt, kun je hem in week 17, 18 en 19 met 50% korting kopen bij Ici Paris XL! En 25 euro voor een pot van 700 gram is echt niet duur vind ik. De actie staat niet op de site van Ici Paris XL, maar Serena heeft het nagevraagd in een filiaal en het klopt.

Nogmaals dank voor deze tip, Serena! Ik ga zeker even die gratis sample halen, maar weet eigenlijk ook wel bijna zeker dat ik die full size pot ga halen voor de helft van de prijs ;) . En jij?

Liefs, Laura

6 thoughts on “Gratis Collistar Talasso Scrub Sample + 50% korting op full size!

  1. Ik heb net inderdaad de sample gehaald, via Serena’s blog kwam ik er ook achter! Je krijgt een proefje mee in de vorm van een zakje, had stiem toch gehoopt op een mini potje. Maar super, ga hem dalijk proberen!

  2. Wauw zit ik even te zoeken om ergens deze pot te kopen met korting en lees dit! Ga het gelijk in mijn agenda zetten! Zou je het ook online kunnen bestellen? Dank je wel!!

    1. Ik was laatst in de ICI Paris, en de aanbieding is al geldig! Helaas was hij hier al uitverkocht, dus je moet er snel bij zijn. Hij zou wel weer binnenkomen overigens. Je kunt hem ook in de webshop bestellen met 50% korting! http://tinyurl.com/3jye6no

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.