Jewelry shopping @ H&M

Categoriën Accessoires

Ik koop graag sieraden bij H&M. Ze zijn altijd trendy en goedkoop. Oke, erg goede kwaliteit is het niet, maar voor die prijs kun je dat ook eigenlijk niet verwachten. Toen de nieuwe catalogus van H&M bij mij in de brievenbus viel, zag ik het al gelijk: ook dit seizoen heeft H&M weer prachtige accesoires. Let’s shop! 

Ik kreeg al een mooi armbandje van H&M van een vriendin voor mijn verjaardag. Eentje die ik al op mijn wishlist had gezet en er dus nu weer af kon halen. Maar op mijn wishlist stonden nog veel meer armbandjes, waardonder deze crèmekleurige met goudkleurige bedeltjes. Ik vind het een beetje gypsy (zigeuner) style, I like! Prijs: €2,95

Dit armbandje is opzich niet zo bijzonder, maar hij sluit wel mooi aan rond mijn smalle pols en kleurt leuk bij het andere armbandje. Ook deze was €2,95

Tenslotte kocht ik nog deze grote goudkleurige ring met zalmroze steen. Ik wilde al heel lang zo’n gigagrote ring, maar altijd waren deze te groot voor mijn dunne vingers. Toch probeerde ik er maar weer eens eentje uit (maat S), en wonder boven wonder paste hij gewoon om mijn middelvinger! JEEJ! Eindelijk heb ik hem dan. Ik breng altijd nog een beetje blanke nagellak aan op ringen die snel verkleuren (zoals die goedkope van H&M, Six, Primark enz.) zodat ze nog iets langer meegaan. 

En alles bij elkaar ziet het er ook nog eens leuk uit!

Koop jij ook vaak sieraden bij H&M of haal je ze liever ergens anders?

Liefs, Laura

23 thoughts on “Jewelry shopping @ H&M

  1. Oh die blanke lak is een goed idee, ik heb een setje ringen van Topshop en heb ze nooit om omdat ze een beetje afgeven, van de week even lakken ;)

  2. Blanke lak is inderdaad een tip (ook handig voor onderop je horloge-plaat, wanneer je allergisch bent voor dat materiaal). Leuke dingetjes zijn altijd goed te scoren daar! Gisteren nog een haarbandje en een bloem voor in mn haar gescoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.