Bioscooptip: Pirates of the Caribbean On Stranger Tides

Categoriën Chickmedia

Ik schrijf bijna nooit over films op mijn blog, en dat terwijl ik een echte filmfreak ben. Ik kijk graag een filmpje thuis op de bank of in de bioscoop. Zo ben ik afgelopen zaterdag naar de film “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” geweest.

Ik ben – correctie: ik wás – nooit een echte “Pirates fan”. Hoewel velen al maanden uitkeken naar deel 4 van de Pirates  reeks, kon het mij niet zo veel schelen. Ik had hiervoor geloof ik twee Pirates films gezien op tv, maar vond de verhaallijnen altijd een beetje vreemd op één of andere manier. De Pirates films duren ook altijd best lang, dus misschien kwam het omdat ik mijn aandacht er niet de hele tijd bij kon houden. In ieder geval, de films konden mij nooit echt boeien, hoewel ik Johnny Depp als Jack Sparrow wel altijd hilarisch heb gevonden.

Vrienden vroegen afgelopen zaterdag of ik zin had om mee te gaan naar de nieuwe Pirates film, en ik had wel zin in een bioscoopavondje dus ik besloot toch mee te gaan, hoewel het niet een film was die ik écht graag wilde zien. De zaal was helemaal uitverkocht, omdat hij nog maar net in de bioscoop te zien was.

Zonder al te veel te verklappen zal ik kort vertellen waar de film over gaat. Het verhaal van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides gaat over de zoektocht naar de Fountain of Youth. Een fontein waar je levensjaren erbij kunt drinken. Hiervoor heb je niet alleen water uit de fontein nodig, maar ook twee kelken van het schip Ponce de León en een traan van een zeemeermin. Jack Sparrow wordt gedwongen mee te gaan op het schip van Captain Blackbeard, op zoektocht naar de fontein. Tijdens deze zoektocht komen ze erachter dat zij niet te enigen zijn die op zoek zijn naar de Fountain of Youth; ook Captain Barbossa en de Spanjaarden willen levensjaren erbij.

Ik vond de film echt superleuk en Johnny Depp was wederom geweldig. Of het door het grote bioscoopscherm komt, of door het feit dat de film in 3D was, of een hele andere reden, ik weet het niet, maar ik heb deze Pirates film helemaal kunnen volgen en vond hem erg tof. Mooie special effects, mooie muziek, humor en Johnny Depp maakten het voor mij een supertoffe film. Echt een aanrader dus. Critici vonden deze Pirates film “niet verrassend” en “meer van hetzelfde”, maar deze film heeft mij een echte Pirates fan gemaakt. Ik ga de andere drie delen nog maar eens een kans geven…

Liefs, Laura

15 thoughts on “Bioscooptip: Pirates of the Caribbean On Stranger Tides

  1. Mij viel deze juist erg tegen! Ik vond de eerste drie films enorm gaaf, maar ik vond dit niet echt een “pirates film”. Het verhaal vond ik ook niet superboeiend en ik vind het eigenlijk meer een soort National Treasury film, dat er te veel tijd aan het zoeken naar “de schat” wordt besteedt zegmaar. Ik kan het niet zo goed uitleggen haha, maar ik had er denk ik gewoon veel meer van verwacht dan dat het was.

  2. Ik heb hem gisteravond gezien en ben ook erg enthousiast. Vind hem erg Disney (alles is echt tot in de details uitgewerkt, zoals je ook in Disney parken kunt zien) Heb vandaag maar meteen de O.P.I. lakjes ingeslagen :D

  3. Deze wil ik ook graag zien! Ik vind het alleen jammer dat Keira Knightley en Orlando Bloom er niet meer in spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.