Dr. van der Hoog honing peel-off masker

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Oh, wat hou ik toch van peel-off maskers! Ik vind dat altijd zo leuk om te doen! Voor degenen die niet weten wat een peel-off masker is, zal ik het even kort uitleggen. Een peel-off masker legt een dun transparant filmpje over je huid. Wanneer het masker is opgedroogd kun je het er zo af trekken. Het lijkt alsof je een laagje huid eraf trekt, maar dat is dus het masker. Als je geluk hebt kun je het masker er in z’n geheel aftrekken. Dan heb je dus de vorm van je gezicht, hihi! Dat verwijderen doet overigens geen pijn of zo, mocht je dat denken. Een peel-off masker is vooral erg fijn als je onzuiverheden hebt. Tijdens het verwijderen neem je namelijk dode huidcellen mee en reinig je de poriën.

Het honing peel-off masker van Dr. van der Hoog is dus zo’n masker dat je eraf kunt trekken. Het is geschikt voor de normale en vette huid, of voor de T-zone (voorhoofd, neus en kin) van een gemengde huid. Het is minder geschikt voor de gevoelige huid.

Hoe aan te brengen?

Breng een dun laagje gelijkmatig aan op het gezicht, maar laat de huid rondom de mond en ogen vrij. Gedurende 10 tot 20 minuten laten inwerken tot het masker volledig droog is. Trek het masker vervolgens voorzichtig van het gezicht af. Reinig de huid met lauw water of een lotion om de laatste restanten te verwijderen. Gebruik het masker eens per week of twee weken. De T-zone (voorhoofd, neus en kin) eenmaal per week. Vermijd contact met de ogen.

Omdat je het masker dun aan moet brengen, heb je genoeg aan de helft van het zakje. Sluit het zakje goed af, zodat je de rest een andere keer weer kunt gebruiken. Ik heb een gemengde huid, dus ik bracht het masker alleen op mijn vette T-zone aan. Het masker voelt lekker verfrissend aan en je ruikt de honing ook een beetje. Het masker bevat namelijk 5% zuivere honing.

Na het masker weer verwijderd te hebben voelt mijn huid heerlijk zacht en vooral schoon aan. Ook merk ik dat mijn poriën iets minder zichtbaar zijn geworden.

Een sachet van 10 ml. kost €2,10 en is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en in de webshop van Dr. van der Hoog.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Dr. van der Hoog honing peel-off masker

  1. Hier heb ik er ook al een aantal van verslonden! ;) Het enige minpunt vind ik de geur, maar dat is persoonlijk, want ik ben niet zo’n fan van honing(geur). Het effect als je het eraf trekt is wel super leuk.

  2. Oh lekker! Maar ik heb altijd ruzie met peel-of maskertjes.. Ben altijd een half uur aan het pulken, dus tegenwoordig sla ik ze over..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.