HEMA Mini Shoplog

Categoriën Lifestyle

Sinds 2,5 maand werk ik bij de HEMA in een winkelcentrum vlakbij mijn huis. Ik heb HEMA altijd al een leuke winkel gevonden en toen ik zag dat ze een verkoopmedewerkster zochten heb ik gelijk gesoliciteerd. Ik werd aangenomen en heb het er al 2,5 maand prima naar mijn zin. Aardige collega’s en ideaal qua reisafstand. Een leuke bijkomstigheid is dat je als medewerker bij HEMA 15% korting krijgt!

Toen de nieuwe trend collectie van de make-upafdeling binnenkwam heb ik gelijk wat dingetjes gekocht. Als je aan HEMA denkt dan denk je misschien niet gelijk aan vernieuwende producten, maar ik vind dat ze de laatste tijd bij HEMA echt superleuke en hippe producten hebben! Vooral de make-upafdeling trekt mij natuurlijk ;). Het begon voor mij toen ze de make-upkwasten vernieuwden. Niet veel later kwam HEMA met de Jip & Janneke make-upcollectie, die erg in de smaak viel bij veel beautybloggers. Ook de nieuwe trend collectie bevat weer erg leuke producten: nagellakjes in pasteltinten, mattifier gel, colour change blusher, lip & cheek stain enz. Ik kocht de mattifier gel, de colour change blusher en nog een nieuwe oogschaduwkwast uit de roze lijn (ook nieuw bij HEMA).

HEMA heeft sinds kort naast de kwasten met een zwart handvat (waarvan een paar kwasten erg fijn zijn!) en de kwasten met een zilverkleurig handvat (vind ik persoonlijk iets minder) ook een roze lijn. Ik kocht de oogschaduwkwast uit deze lijn en wow, wat is die zacht! Ik weet niet of hij van echt dierenhaar gemaakt is, ik denk het haast niet voor die prijs (€2,50), maar hij voelt net zo zacht als een kwast van echt dierenhaar! Ook is hij lekker stevig, maar niet té. Qua dichtheid is hij ook perfect, je pakt er gemakkelijk veel product mee op. Absoluut een aanrader voor een zacht prijsje!

De Colour Change Blusher (€3,00) is een blush in de vorm van een gel (zo te voelen op siliconenbasis). De blush verandert van kleur wanneer hij in aanraking komt met de huid. De kleur van de blush is afhankelijk van de zuurgraad (PH-waarde) van je huid. Hoe cool?! Van deze blush komt nog een uitgebreide review met meer foto’s.

Tenslotte de Mattifier Gel. Deze gel zorgt voor een matte look en maakt de poriën minder zichtbaar. De prijs weet ik niet meer precies, maar ik geloof dat hij €3,50 kost. Ook van de Mattifier Gel komt nog een uitgebreide review.

Wat vind jij van HEMA make-up?

Liefs, Laura

27 thoughts on “HEMA Mini Shoplog

  1. Ik ben vooral benieuwd naar de mattifier gel. Ik heb deze op mijn hand getest in de winkel, maar zag geen verschil, dus ik ben heel benieuwd naar je review!

    Ik heb veel van HEMA, make-up, maskers, scrubs, olie voor in bad etc. Niet alles is super, maar er zitten wel toppertjes tussen.

  2. Ik ben erg benieuwd naar de colour change blusher!
    Even wachten op de review en dan misschien toch binnenkort maar weer naar de hema!
    Ik heb de nieuwe kwastenlijn van de hema al uitgebreid bekeken en ziet er prima uit!
    Ik heb niets meegenomen omdat ik een superfijne kwastenset voor mijn verjaardag heb gekregen, maar voor mensen die twijfelen, Zeker doen!
    Xx

  3. HEMA make-up is absoluut niks mis mee. Het heeft zijn goede en minder goede producten, maar dat heeft elk merk toch (: Ik ben wel heel erg benieuwt naar de mattifying gel!

  4. Ik vind de producten van HEMA vaak ook fijn. Niet allemaal, maar sommige producten zijn wel echt heel leuk en handig. Ik ben benieuwd naar de review van de colour change blusher!

  5. Zo te zien moet ik snel weer eens langs de Hema gaan! Ben er al lang niet meer geweest en bij de make-up kijk ik nauwelijks meer.
    Maar die blusher klinkt heel apart en ik ben ook zeker benieuwd naar de Mattifier Gel.

  6. Die gel heb ik ook, ik ben er heel blij mee. Volgensmij was ie wel iets duurder dan 3.50 maar je hebt echt superweinig nodig, je gebruikt snel teveel

  7. heb die mattifier gel ook, maar nog niet gebruikt. ben benieuwd wat jij ervan vindt! en eerlijk gezegd… ik vind 15% best weinig hoor! beetje onderhandelen ;)

  8. Ikzelf heb ook een tijd bij de HEMA gewerkt en dat beviel me heel erg goed! Helaas was ik toen iets jonger en heb ik mijn personeelskorting vooral gebruikt voor ondergoed :P Is het nog steeds zo dat je met je personeelspasje ook korting krijgt bij de V&D, Hunkemoller en nog een aantal zaken? Toen wel! zeker even navragen als je dit nog niet wist ;) Verder ben ik ook erg benieuwd naar je geshopte spulletjes :D

  9. Volgens mij is de Hema overgekocht en hoort niet meer bij Maxeda. Ik heb bij de Bijenkorf en Hunkemoller gewerkt en had toendertijd inderdaad ook korting bij de Hema, tot het verkocht werd tenminste. Anyway.. ontopic…. Interessante spullen! Ik heb die blush niet eens zien liggen vanmiddag maar ben er wel benieuwd naar.

  10. Ik heb een aantal kwasten van de Hema en vind ze erg fijn. Echt make-up heb ik nog niet geprobeerd, enke een blush en nagelverharder.. Ben benieuwd naar de changing blush.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.