e.l.f. Lipsticks

Categoriën Lippen

e.l.f. heeft twee verschillende soorten lipsticks: de lipsticks uit de minerale lijn en lipsticks uit de 1 euro lijn. Ik heb van beide soorten een exemplaar in mijn bezit en vandaag vergelijk ik ze voor jullie.

Ik begin met de lipstick uit de 1 euro lijn, deze heb ik in de kleur Seductive. Alle producten uit deze lijn zijn maar 1 euro, dus deze lipstick ook. De verpakking ziet er dan ook een beetje goedkoop uit. De huls is van plastic en het opendraaien van de lipstick gaat een beetje stroef. Opzich niet erg, maar je merkt hieraan wel dat het een goedkope lipstick is.

Op je lippen zie je helemaal niet dat het een goedkope lipstick is. Hij voelt niet echt creamy aan op de lippen, maar blijft hierdoor wel goed zitten. Een drankje overleeft hij prima, maar na een maaltijd moet je hem wel weer bijwerken. Het aanbrengen gaat ook een beetje stroef, omdat de substantie niet romig is. Hij voelt dus niet zacht en romig aan op de lippen, maar blijft wel redelijk zitten.

De lipstick uit de minerale lijn ziet er al een stuk beter en luxer uit. Alle minerale make-up producten van e.l.f. zijn op 100% minerale basis gemaakt, zonder parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen. Deze lipstick kost €5,00 en is dan wel vijf keer zo duur als de lipstick uit de 1 euro lijn, maar het is nog niet veel geld voor een lipstick. Je merkt aan alles dat deze lipstick gewoon wat luxer is: de luxere uitstraling, mooie strakke verpakking, draait soepel open en voelt lekker zacht aan op de lippen.

Hij is een stuk romiger dan de lipstick uit de 1 euro lijn. Hij brengt gemakkelijker aan op de lippen, blijft helaas iets minder goed zitten, maar toch vind ik deze lipstick fijner dan die uit de 1 euro lijn. Ik smeer gewoon liever een keer vaker met een lipstick die fijn aanvoelt op de lippen, dan dat ik iets minder vaak moet smeren met een lipstick die droog aanvoelt op de lippen. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Ik eerste instantie vond ik de kleuren erg op elkaar lijken, maar toen ik ze naast elkaar zette zag ik dat Party Pink meer koraalkleurig is en Seductive meer roze.

De minerale lipstick vind ik dus fijner dan de ‘gewone’, maar voor 1 euro is die laatste ook geen slechte lipstick.

De producten van e.l.f. zijn verkrijgbaar via de webshop.

Liefs, Laura

12 thoughts on “e.l.f. Lipsticks

  1. Mooie lipsticks, ik wilde ook eens een paar lipsticks kopen van de studio line, en dat ga ik ook maar eens doen want die Party Pink ziet er erg mooi uit!

  2. Ik moet ook nog steeds een artikel plaatsen over de 1 euro lipsticks. Ik vond ze zo hard, moest er een paar keer mee over mijn lippen wrijven tot er eindelijk wat kleur vanaf kwam en één van de twee is gewoon helemaal gebroken (en zo hard drukte ik geen eens). Snik, dat terwijl ik ze eenmaal op mijn lippen wel erg mooi vond!
    Maar die lipstick uit de Minerale lijn ziet er goed uit, mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.