Etos Flavoury Gloss

Categoriën Lippen

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over de nieuwe gloss van Maybelline waar ik helemaal fan van ben. Nu heeft Etos sinds kort ook zo’n soortgelijke gloss in het assortiment. Zouden deze glossjes net zo lekker zijn als die van Maybelline? Ik testte alle vijf de glossjes uit.

De glossjes zijn er in vijf verschillende kleuren en smaken: Sesam (taupe), Candy (lichtroze), Strawberry (felroze), Cherry (oranjerood) en Green Tea (transparant). Ze kosten €3,99 per stuk.

De glossjes zitten in een tube met schuine applicator. Hygiënisch én je kunt de gloss bijna helemaal opmaken omdat je hem gewoon leeg kunt knijpen.

Sesam is de gloss met de bruine kleur en kleine glittertjes die je -gelukkig- niet voelt zitten. De bruine kleur is nog lichtjes aanwezig als je hem aanbrengt op de lippen. Hij ruikt en smaakt lekker zoet, totaal niet naar sesam eigenlijk. Dit is overigens de enige gloss van de vijf waarvan ik de smaak niet vind passen bij de naam.

Candy is de lichtroze gloss met glittertjes. Hij ruikt lekker zoet naar – hoe kan het ook anders met deze naam – snoepjes!

Strawberry is een felroze gloss, maar de felheid van de kleur valt op de lippen nog wel mee. Hij geeft een mooie subtiele roze kleur aan de lippen en smaakt naar zoete aardbeiensnoepjes.

Cherry heeft een oranjeroze kleur met kleine glittertjes en een lekkere kersensmaak. Hij smaakt iets fruitiger dan Strawberry.

Green Tea is gewoon een transparante gloss zonder poespas. Hij smaakt inderdaad naar groene thee met een vleugje citroen, lekker!

Al met al vind ik deze glossjes van Etos best aardig. Ze smaken allemaal erg zoet (Green Tea iets minder), dus daar moet je wel van houden. De glossjes van Maybelline zijn iets fruitiger van smaak en daarom vind ik die iets lekkerder. Ook blijft de Luscious Gloss van Maybelline íets langer zitten dan deze Flavoury Glossjes van Etos, maar het scheelt niet veel. Beide glossjes zal je regelmatig bij moeten werken en de substantie is nagenoeg hetzelfde. Een voordeel van de glossjes van Etos is dat ze twee euro goedkoper zijn dan die van Maybelline, dus dat scheelt weer iets in de portemonnee.

Mijn favorieten: Strawberry en Cherry!

Liefs, Laura

19 thoughts on “Etos Flavoury Gloss

  1. Jammer dat er niet zoveel verschil is in de kleur van de lipgloss. Voor de rest lijken ze mij wel fijn, al zal ik zelf denk ik toch eerder gaan voor de lipgloss van de maybelline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.