Pieces Nagellakjes

Categoriën Nagels

 

Al een hele tijd geleden bestelde ik deze nagellakjes van Pieces bij Zalando. Pieces nagellakjes zijn trouwens ook gewoon in de meeste filialen van Pieces te koop en kosten €2,95 per stuk en 3 stuks voor €6,95. Ik heb de kleuren Ms. Jagger Green, Candy Dandy en Golden Chocolate. Props voor de namen, erg creatief en toepasselijk!

Ik begin met min favoriet van deze drie: Golden Chokolate. Deze heeft een donkerbruine kleur met prachtige gouden shimmers.  Vooral erg mooi in het zonlicht. De structuur van de lak is oké, wellicht een klein beetje aan de dikke kant. Na verloop van tijd zal de structuur van de nagellak alleen maar dikker worden en zal het moeilijk worden om deze te lakken zonder lelijke strepen te krijgen. De kleur Golden Chokolate dekt na één laagje.

Candy Dandy is een feloranje kleur, maar ook een beetje koraalachtig. Ik vind deze kleur ook supertof! Hij dekt goed na 2 laagjes

Ik hoor je denken: huh? Deze lak heet Ms. Jagger Green en hij is blauw? Dat komt omdat deze kleur onmogelijk te fotograferen is. Ik heb van alles geprobeerd maar kreeg hem niet goed op de foto. In werkelijkheid is de kleur veel groener, ook een beetje turquoise-achtig. De substantie van deze lak is het dunste van alle drie de lakjes, maar eigenlijk gewoon zoals de substantie van normale nagellak in mijn ogen hoort te zijn. Hij dekt na 2 laagjes.

Wat me opvalt aan de nagellakjes van Pieces is dat de kwaliteit erg verschilt per lakje. Vooral de dikte van de nagellak verschilt per kleur. Ze blijven niet echt lang zitten bij mij, na 2 à 3 dagen heb ik al behoorlijk veel chips. Ook vind ik het kwastje niet echt fijn en de dop ligt door de rechthoekige vorm niet fijn in de hand.

De lakjes van Pieces zijn niet duur (€2,95 per stuk) en de kleurtjes zijn leuk, maar de kwaliteit is niet geweldig. Ik zou dan toch eerder voor Catrice nagellakjes gaan (€2,49 per stuk) want Catrice heeft ook geweldige kleuren, de kwaliteit is consistent en ze blijven langer zitten dan deze van Pieces.

Heb jij al eens nagellakjes van Pieces geprobeerd? Wat is jouw ervaring hiermee?

Liefs, Laura

18 thoughts on “Pieces Nagellakjes

  1. Ik ken ze niet, wilde ze eens gaan bestellen bij mijn volgende bestelling van Zalando. Maar ik denk toch dat ik het over laat gaan..

    Dank je wel voor je eerlijke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.