Catrice LE: Papagena

Categoriën Nieuwe Collecties

De nieuwe Limited Edition van Catrice heet “Papagena” en is een collectie met prachtige exotische kleuren. Papagena bevat groene- en kaki-tinten met felle accenten in roze, oranje en mosterdgeel. De collectie zal verkrijgbaar zijn in juli 2011. Nog even wachten dus, maar onderstaande afbeeldingen beloven veel goeds!

Rumble in the Jungle

Birds of a Feather

Eye Colour Quattro (€4,29)

Oogschaduwtinten in kaki-kleuren gecombineerd met heldere highlights en verschillende mat-, glans- en parelmoereffecten. Leuk dat de jungleprintjes zijn doorgevoerd in de oogschaduws zelf! Verkrijgbaar in C01 Rumble in the Jungle en C02 Birds of a Feather.

Eyeliner Pen (€2,99)

De Eyeliner Pen met ultra-fijne tip en sterk gepigmenteerde textuur. Verkrijgbaar in C01 White Eyes, C02 Papa-Greener en C03 Welcome to the Jungle (van boven naar beneden op de afbeeldingen).

Feather Lashes (€3,99)

YEEY! Feather Lashes! Altijd leuk om mee te spelen en een extravagante look mee te maken. Ik ben benieuwd of deze valse wimpers van Catrice mooie veren hebben.

Tigerlily

Bird of Paradise

Blush Stick (€3,49)

Blush in een handige stick vorm. I like! Verkrijgbaar in C01 Tigerlily and C02 Bird of Paradise.

Gold Nuggets (€3,99)

De gouden glans van de Gold Nuggets creëert een fantastische glans op het gezicht en lichaam. Deze bronzing ‘pareltjes’ zijn te gebruiken als poeder of rouge. Leuke naam: nuggets! Ze lijken ook wel een beetje op kip nuggets, lol :P

Tigerlily

Bird of Paradise

Crystal Clear Gloss Stick (€3,99)

Deze lipsticks zorgen voor glanzende lippen met een vleugje kleur. De gel-achtige textuur van de Crystal Clear Gloss zorgt voor een onweerstaanbaar frisse finish en verzorgt tegelijkertijd de tere huid van de lippen. Verkrijgbaar in C01 Tigerlily and C02 Bird of Paradise (net als de blush sticks dus?).

Enter the Undergrowth

Welcome to the Jungle

Amazonian Gold

Bird of Paradise

Ultimate Nail Lacquer (€3,49)

 En natuurlijk zijn er ook nagellakjes in junglekleuren! Verkrijgbaar in C01 Enter the Undergrowth, C02 Welcome to the Jungle, C03 Amazonian Gold en C04 Bird of Paradise.

Al met al een mooie collectie als je het mij vraagt, al krijg ik er niet echt een zomergevoel van. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar alle producten! Wat vinden jullie van deze collecie van Catrice?

Liefs, Laura

12 thoughts on “Catrice LE: Papagena

  1. Deze collectie trekt me niet erg, vind er niet zoveel aan. Maar ik wil wel graag de gold nuggets proberen, zien er zo mooi uit. En o ja, de wimpers natuurlijk, zo leuk!

  2. Nuggets wordt bedoeld als in gold nuggets (goudklompjes), niet als ik kipnuggets, zoals jij het denk ik interpreteert. :p

    1. OOOH! Hahaha, da’s weer echt iets voor mij om dat te denken xD Had niet eens aan de vertaling van goudklompjes gedacht en vond ze op kipnuggets lijken :’)

  3. Ik heb de blushstick met de naam bird of paradise, ik wil graag ook nog de crystal clear gloss stick alleen ik vind hem een beetje duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.