NYC Individual Eyes Palette: Blue Eyes

Categoriën Ogen

Tijdens de actie van Kruidvat waarbij je je oude make-up product in kon ruilen voor een nieuw NYC product, ruilde ik een oud oogpotloodje in voor een NYC Individual Eyes paletje. NYC heeft drie varianten van het Individual Eyes Palette: voor groene ogen, voor blauwe ogen en voor bruine ogen.

De kleuren zijn afgestemd op de oogkleur, zodat ze goed bij je ogen passen. Ik hou eigenlijk niett van dit soort ‘regeltjes’ (waarom zou blauwe oogschaduw niet bij blauwe ogen passen?) maar het is wel leuk bedacht. Ik koos voor het Blue Eyes paletje, omdat ik blauwe ogen heb. Hoewel, dat ligt een beetje aan de lichtinval. De ene keer lijken mijn ogen blauw, dan weer groen en dan weer meer grijs. Maar goed, ik hou het maar op blauw ;). Vandaag laat ik jullie de swatches zien en de ooglook die ik ermee gemaakt heb.

Het paletje bevat niet alleen vier oogschaduwkleuren maar ook nog een illuminator en een oogschaduwbasis. Onderstaande swatches zijn mét basis gemaakt, omdat deze in het paletje zit (normaal maak ik swatches zonder basis).

Over het algemeen zijn de kleuren redelijk goed gepigmenteerd, zeker met de primer eronder komen ze best goed uit de verf. Wel moest ik best hard op de oogschaduw drukken om product op te pakken. De basis doet zijn werk goed, hij zorgt voor een intensere kleur en dat de oogschaduw langer houdt, maar ik vond hem niet fijn werken op mijn ooglid. Je zag je basis zitten, en ik heb liever een primer die je niet ziet. Ook heb ik liever een primer met een substantie die iets vloeibaarder is.

Op de achterkant van het paletje staat een plaatje met instructies waar je welke kleur aan kan brengen. Hier hoef je je natuurlijk niet aan de houden, maar ik heb het voor het gemak wel gedaan en dit is de look:

Al met al ben ik redelijk tevreden over dit paletje. Geen musthave, maar wel leuk voor erbij en makkelijk om mee te nemen als je een dagje gaat logeren of zo. Hij kost €4,99 en is te koop bij Kruidvat.

Liefs, Laura

16 thoughts on “NYC Individual Eyes Palette: Blue Eyes

  1. Haha, wat toevallig! Deze had ik gisteren nog vast in Kruidvat! Ik was toen erg aan het twijfelen, want ik had er nog niet zoveel over gelezen. Maar ziet er wel echt fijn uit! En het zijn ook wel erg draagbare kleuren! Erg mooie look heb je er bij gemaakt, trouwens!

  2. Je laat me eraan herinneren dat ik ook nog zo’n palletje heb liggen, haha! mooie look heb je gemaakt, ik had alleen graag je hele gezicht gezien zodat je een totale indruk kreeg.

  3. Mooi!!

    Ik vind zelf ook dat blauwe oogschaduw best bij blauwe ogen kan, maar sommige kleuren oogschaduw laten je ogen net wat meer stralen dan andere kleuren.

  4. Wauw dit palletje ziet er mooi uit! Ik hoop dat ze deze nog hebben bij Kruidvat… Jij schrijft trouwens “Paletjes” en het is palletjes :) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.