Uitslag Poll: Shop jij wel eens online?

Categoriën Overig

De poll met de vraag ‘Shop jij wel eens online?’ heeft al weer een behoorlijke tijd open gestaan. Er zijn 527 stemmen uitgebracht, waarvoor hartelijk dank! Hieronder vind je de uitslag én de nieuwe pollvraag.

Meer dan de helft (58% = 308 stemmen) koos voor het antwoord ‘Ja, I shop ’till I drop on my laptop!’. Da’s mooi, want hier op Beautyaddicts vind je vaak tips voor leuke webshops en producten die (soms alleen maar) in webshops verkrijgbaar zijn. Ikzelf hou er ook enorm van om online te shoppen, en dan vooral koopjes jagen! In online shops zijn producten vaak veel goedkoper dan in de winkel. Ook Ebay is een Walhalla voor koopjesjagers zoals ik, dus daar koop ik ook regelmatig.

17% (90 stemmen) van de stemmers mag helaas niet online shoppen. Ik begrijp dat ouders daar wat voorzichtig mee willen zijn. Lang niet alle webshops zijn betrouwbaar! Ik kijk ook altijd eerst of de webshop is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Ook Google ik naar reviews en ervaringen van anderen wanneer ik voor het eerst bij een nieuwe webshop wil bestellen. Als ik over het algemeen goede ervaringen lees, dan pas bestel ik. Misschien dat je je ouders op deze manier ook over kunt halen, zodat je toch mag bestellen bij die leuke webshop.

Een kwart van de stemmers (25%, 129 stemmen) koopt liever iets in de winkel. Dat begrijp ik eigenlijk ook wel. Sommige dingen moet je gewoon proberen, voelen en in het echt zien. Ik heb dat voornamelijk met kleding, hoewel ik ook regelmatig bij H&M online bestel.

En dan nu de nieuwe pollvraag. Aangezien de zomer er al weer aankomt en het zonnetje weer lekker gaat schijnen, heb ik voor jullie de vraag: ‘Hoe word jij het liefst bruin?’ Van de zon, zonnebank, zelfbruiner of liever niet? Je mag maar één antwoord kiezen. Dus als je wel eens in de zon ligt te bakken maar ook zelfbruiner smeert, welke manier heb je dan liever?

Stemmen kan in de rechter kolom en in de comments kun je een toelichting achterlaten.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Uitslag Poll: Shop jij wel eens online?

  1. Interessant. Ik koop veel via internet, vaak heb je toch de mogelijkheid om het gratis terug te sturen wanneer het niet goed is. Het enige wat je dan moet doen is even naar servicepunt te gaan waar je je pakketje kunt afgeven.
    Voor de nieuwe pol. Ik wordt het liefst bruin in de zon. Zelfbruinen doe ik maar echt heel weinig, maar ik ga eens onder de zonnebank. Dit is trouwens echt niet vaak, want ik weet dat het slecht voor je is. Maar ik ben zo bleek dat het voor mij beter is om een keer onder de zonnebank te gaan, dan me te verbranden in de zon. Heb ik niet zelf verzonnen overigens hoor, maar heb om advies gevraagd aan een specialist :D

  2. Als ik echt moet kiezen, dan liever zelfbruiner. Ik heb een hele lichte huid en verbrand heel snel in de zon en daarbij word ik ook nog eens héél langzaam iets bruiner. Zelfbruiner is dan toch wel een betere optie voor mij. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.