GOSH Long Lasting Lip Marker

Categoriën Lippen, Testjes

GOSH heeft haar assortiment vernieuwd. Zo is de pigmentatie van de duo’s, trio´s en quatro´s verbeterd en zijn er ook een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, waaronder de long lasting lip markers. Deze lip markers zijn lipstains en die zijn op dit moment helemaal hot! Wat ik erg leuk vind aan de vormgeving van deze lip markers is dat net echte watervaste stiften lijken! Maar blijven ze ook net zo goed zitten?

Ook de applicator van deze lip marker ziet er precies zo uit als een normale watervaste stit. Je kunt er goed en nauwkeurig mee werken. De lip markers zijn verkrijgbaar in de kleuren Pink, Red, Berry en Chocolate. Ikzelf heb de rode kleur. De geur van de lip marker is een beetje zoetig, maar ook een beetje chemisch. Dit proef je in het begin wel een beetje, maar daarna verdwijnt het (gelukkig).

Dit zegt GOSH over de long lasting lip markers:

Met de Gosh Long Lasting Lip Marker breng je eenvoudig een houdend lang en intense kleur aan op je lippen. De langhoudende formule blijft precies zitten waar je het aanbrengt: van day to date hoef jij je lippen niet meer bij te werken! De unieke formule zorgt bovendien voor urenlange hydratatie en zachtheid. De Gosh Long Lasting Lip Markers hebben een speciale punt waarmee je nauwkeurig kunt werken. Kies dus voor de meest kissable lips!

Ik swatchte de stift op mijn hand en maakte een foto ervan. Daarna wilde ik deze swatch weer er af halen, maar dat ging niet zo gemakkelijk! Hij bleef echt goed zitten en ik moest een hele goede make-up remover gebruiken om hem te verwijderen, en nog ging hij er niet helemaal af. Behoorlijk long lasting dus, maar is dit ook het geval op de lippen?

De lip marker geeft in ieder geval veel kleur af, wat zeker een groot pluspunt is. Bij andere lipstains die ik probeerde voelden mijn lippen erg droog aan, bij deze van GOSH is dat een stuk minder. Oke, ik heb nog steeds wel de behoefte om er een laagje lippenbalsem overheen aan te brengen, maar mijn lippen voelen in ieder geval een stuk minder droog aan dan bij andere lipstains. Wederom een pluspunt dus.

Een nadeel van deze lip marker is dat de kleur op mijn lippen veel minder lang blijft zitten dan de swatch die ik maakte op mijn hand. Een drankje overleeft hij zonder problemen, maar na een maaltijd moet je hem echt weer bijwerken. Bij mij bleef er alleen wat kleur aan de buitenste randjes zitten.

Toch is dit wel één van de betere lipstains die ik geprobeerd heb:  hij brengt fijn aan, heeft een goede pigmentatie en voelt niet extreem droog aan op de lippen. Jammer dat hij niet perfect blijft zitten. De GOSH Long Lasting Lip Markers kosten €7,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat (waar ook regelmatig leuke kortingsacties zijn rondom GOSH *hint* ;) ).

Liefs, Laura

13 thoughts on “GOSH Long Lasting Lip Marker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.