TV-tip: Blush

Categoriën Chickmedia, Tips & Tricks

Vanaf vanavond is er een nieuw beautyprogramma te zien op RTL 5: Blush. Jeej! Een nieuw beautyprogramma, dat klinkt mij als beautyaddict als muziek in de oren! Ik ben namelijk van mening dat we die veel te weinig hebben op de Nederlandse televisie. In de Amerikaanse realityserie Blush nemen negen up-and-coming make-up artists die dolgraag willen doorbreken, het tegen elkaar op. De deelnemers wonen samen in een huis in Los Angeles, waar hun dagen in het teken staan van opdrachten en eliminaties. Elke aflevering krijgen de visagisten twee opdrachten: in de eerste test moeten ze hun creativiteit tonen, terwijl de tweede opdracht bepaalt wie van de deelnemers het veld moet ruimen.

In de eerste aflevering maken de ‘concurrenten’ Rainell, Nolan, Jessica, Todd, Farrah, Maxi, Mo, Myke en Sharzad kennis met elkaar. Na aankomst in het huis worden de negen verrast met een uitgebreid, luxe buffet. De heerlijke etenswaren blijken alleen niet om op te eten. De make-up artists gaan creatief aan de slag, want ze moeten het voedsel gebruiken om hun modellen mee op te maken. Tijdens de opdrachten worden de deelnemers gecoacht en beoordeeld door Charlie Green, Joanna Schlip en Hal Rubenstein. De presentatie is in handen van Vanessa Marcil (zie foto).

Na zes afleveringen ‘Blush’ wordt duidelijk wie van de kandidaten zich ‘The Next Great Make-up Artist’ mag noemen en de hoofdprijs mee naar huis neemt: 100.000 dollar en een jaarcontract bij Max Factor.

Vanaf vanavond dus iedere maandagavond te zien van 21.30 tot 22.25 uur op RTL 5. Ik ben erg benieuwd en zit vanavond voor de tv, wellicht steek ik er nog wat van op ook.

Bron: RTL
Liefs, Laura

12 thoughts on “TV-tip: Blush

  1. Het lijkt me zo’n leuk programma!
    Helaas moet ik vanavond vroeg naar bed omdat ik vannacht vertrek naar Turkije!! :)
    Maar als ik terug kom, ga ik dit zeker terug kijken! :)

  2. Heb het gezien, maar het viel me zwaar tegen. Vond de deelnemers nou niet echt super getalenteerd en de opdrachten slaan eigenlijk nergens op, vooral omdat bijna niemand weet hoe hij/zij ze moet interpreteren. Denk dat ik volgende week nog eens ga kijken of het verbeterd, anders houd ik het voor gezien..

  3. Ik volg het ook maar omg wat zitten er irritante mensen in zoals die maxi :o hij is zo irri!

    maar wel een heel leuk programme om te zien :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.