Karl Lagerfeld Coca Cola Flesjes

Categoriën Lifestyle, Living

Cola light is mijn favoriete frisdrank en ik drink het dan ook bijna iedere dag. Je zou wel kunnen stellen dat cola light echt mijn signature drink is. Toen ik laatst in naar de nieuwste Pirates Of The Caribbean film in de bioscoop ging, bestelde ik dat ook vanzelfsprekend een cola light. Ik kreeg er deze keer echter een leuk extraatje bij: een tweede flesje cola light, ontworpen door Karl Lagerfeld!

Ik had al wat gelezen over deze flesjes en vond ze erg leuk, maar niet zó geweldig dat ik ze wilde kopen. Bovendien kon ik ook nergens prijzen vinden. De flesjes zijn in Nederland vanaf 14 mei te koop bij de Bijenkorf. Ze zijn zowel per drie als los verkrijgbaar. Karl Lagerfeld, hoofdontwerper van Chanel en Fendi, drinkt zelf niets anders dan cola light de hele dag door. Het was dan ook niet zo’n gek idee dat hij drie limited edition flesjes ging ontwerpen voor Coca-Cola.

Voor deze collectie liet Karl Lagerfeld zich inspireren door de nieuwe Coca-Cola light-heldinnen: Bernadette, Eleanor en Irene. De stijlvolle poppen zullen in heel Europa in de nieuwste reclamespot te zien zijn. Het eerste ontwerp is geïnspireerd door Bernadette. Deze fles is romantisch en modern tegelijk – een chic stippelpatroon in metaalgrijs dat mooi met de glanzend witte achtergrond contrasteert. De tweede fles laat de modieuze stijl van Eleanor zien: een krachtige strook roze slingert zich rond de fles. Het derde ontwerp past bij de rockpersoonlijkheid van Irene – een hardere, meer dramatische look met een gewaagd noppenpatroon. (bron: Bijenkorf)

Ik vind het toch wel leuk dat ik nu ook zo’n gelimiteerd flesje heb. Hij staat in mijn kast tussen allemaal roze fotolijstjes, kaarsjes, sieradendoosjes en dergelijken, dus hij past er mooi tussen. Mijn vriend vroeg waarom ik hem niet opdronk, maar dat vind ik toch zonde. Het is wel een collectors item en moet ongeschonden blijven ;). Wat vind jij van deze gelimiteerde Coca-Cola flesjes?

Liefs, Laura

23 thoughts on “Karl Lagerfeld Coca Cola Flesjes

    1. Oh, da’s niet duur vind ik! Dan ga ik die andere twee ook nog wel proberen te halen (gotta have ’em all ;) ) al zullen ze waarschijnlijk uitverkocht zijn?

  1. Ik was in Parijs toen karl lagerfeld himself deze flesjes kwam promoten in Colette (warenhuis) net toen ik daar was, kwam hij die flesjes promoten en ik wist van niks. Dat was echt zoo gaaf :D. Ik heb ze allemaal dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.