Essence meet_me@holografics.com nagellak

Categoriën Nagels

Mán wat was ik excited toen ik twee maanden geleden het bericht las over de nieuwe limited edition collectie van essence: meet_me@holografics.com. Ik wilde alles! Toen ik hoorde dat hij in de winkels lag, ben ik gelijk gaan kijken. Maar helaas; wat een tegenvaller deze collectie. En tóch nam ik wat mee naar huis…

Ik swatchte een aantal producten op mijn hand in de winkel en dacht bij alles eigenlijk ‘mwah’. Het was niet zo spectaculair als ik verwachtte. De grootste teleurstelling van deze collectie was voor mij het feit dat de producten helemaal niet holografisch zijn! Holografisch wil namelijk zeggen dat de glittertjes in het product in het zonlicht steeds een andere kleur lijken, een soort regenboogeffect dus. Een goed voorbeeld van een holografische nagellak is GOSH Holographic, prachtig! De producten uit de holografics-lijn van essence waren hoogstens duochrome (tweekleurig) te noemen. Toch nam ik twee lakjes mee, duochrome lakjes zijn immers ook mooi, maar de rest liet ik staan. Kijk mee naar swatches van de nagellakjes 01 Gagalectric (love the name!) en 04 Prism@tic.

Gagalectrice is paars/roze met blauw. Ik draag op bovenstaande foto’s drie lagen, en nog dekt hij niet helemaal. Hij is dus vrij sheer, maar toch nog best mooi.

Prism@tic is een witte lak met een parelmoer glans. De glans neigt vooral naar groen, maar af en toe zie je ook nog een hint van roze. Ook deze lak is sheer, ik draag wederom 3 laagjes op de foto’s.

Jammer dat de nagellakjes niet holografisch zijn, maar ach, duochrome is ook best mooi :)

Liefs, Laura

17 thoughts on “Essence meet_me@holografics.com nagellak

  1. Ik wou eerst ook iets kopen van deze LE maar ik vond hem ook erg tegenvallen. Heb van meer mensen gehoord dat ze hem vonden tegenvallen dus..

    [Admin: this comment has been edited due to spam]

  2. Ik heb deze ook, en ik vind ze wel leuk maar zeker niet geweldig. Op jouw foto’s zien ze er trouwens veel mooier uit dan toen ik ze zelf droeg. Maar ik had dan ook maar 2 laagjes aangebracht, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.