Swatches Catrice Ultimate Nudes Nail Lacquer

Categoriën Nagels

Deze twee lakjes van de Ultimate Nudes lijn van Catrice kocht ik tijdens de 50% korting actie bij Kruidvat. Ik hou van nude nagelakjes, en dus moest ik ook lakjes uit de speciale Ultimate Nudes lijn hebben. Ik koos voor 030 My Café Au Lait At Nôtre-Dame (alleen om die geweldige naam moest ik hem al hebben) en 050 Moulin Rouge Light. Kijk verder voor swatches van deze twee nagelakken.

My Café Au Lait At Nôtre Dame is een prachtige naturelle karamelkleur. Eigenlijk is de kleur het beste te omschrijven als koffie met een scheutje melk, zoals de naam zelf al zegt. Hij deed me gelijk denken aan mijn eerste nude nagellak, Perfectly van P2, alleen is deze van Catrice een tintje donkerder. My Café Au Lait At Nôtre Dame is perfect nude voor mij, de kleur is bijna hetzelfde als de kleur van mijn handen. Ik vind hem erg geschikt voor een nette gelegenheid of een sollicitatiegesprek, als je eens wat anders wil dat de standaard french manicure. Natuurlijk ook erg leuk voor mensen die gewoon van nude kleuren houden, zoals ik ;). Hij dekt na twee (dikkere) lagen, maar pas wel op dat hij niet te streperig wordt.

Moulin Rouge Light is een lieve lichtroze nude kleur. Deze kleur vind ik eigenlijk nog leuker dan My Café Au Lait At Nôtre Dame. Ik vind hem schattig, maar toch ook netjes en verzorgd. Lovely! Voor deze kleur geldt eigenlijk hetzelfde als voor My Café Au Lait At Nôtre Dame, want ook deze kleur vind ik erg geschikt voor een nette gelegenheid. Ik vind hem perfect voor een bruiloft! Ook deze kleur dekt na twee laagjes, maar heeft ook de neiging om een beetje streperig te lakken.

De Ultimate Nudes Lijn van Catrice bevat nog vier andere prachtige nude kleurtjes, van heel licht tot iets donkerder. Er zit vast een lakje bij dat mooi bij jouw huidskleur past. Ook deze lakjes kosten €2,49 net als alle andere nagellakken van Catrice.

Ik ben ik ieder geval helemaal weg van de Ultimate Nudes lijn. Wat vind jij van nude nagellakjes?

Liefs, Laura

20 thoughts on “Swatches Catrice Ultimate Nudes Nail Lacquer

  1. Ik hou van nude lakjes en toen ik hoorde dat deze lijn eraan kwam was ik enthousiast. Toen heb ik eerst gewacht op swatches en toch geen lakjes gekocht.
    Ik vind niet dat de lakjes met twee laagjes dekken. Je ziet je nagelranden (VNL) nogsteeds en dat vind ik niet mooi. Ik had er nog een derde laagje overheen gedaan. Ik vind je swatches wel heel mooi :)

    1. Het klopt dat ze niet helemaal perfect dekken na twee lagen, maar ik stoor me er verder niet aan. Je ziet de nagelranden alllen in fel zonlicht (zo heb ik de foto gemaakt), in gewoon daglicht zie je dat niet.

    1. Ja hoor, de Ultimate Nudes lijn is geen Limited Edition. Deze nude lakjes zijn gewoon in het vaste assortiment opgenomen! :)

  2. Moulin Rouge Light vind ik wel mooi! Heb zelf ook een nude lakje van Catrice maar die dekt zo slecht dat ik niet meer naar andere nude lakjes heb gekeken, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.