The Body Shop Honey Bronze

Categoriën Nieuwe Collecties

The Body Shop heeft sinds kort een speciale lijn met bronzing producten: de Honey Bronze lijn. De producten bevatten Community Fair Trade-honing en -bijenwas. Honing heeft vochtregulerende eigenschappen en bijenwas zorgt voor een zacht huidje. Kijk mee naar de producten uit deze Honey Bronze lijn.

De lijn bestaat uit 5 verschillende producten. Ik begin met de Brilliance Powder. Dit is een bronzingpoeder met geïntegreerde kwast, handig! Hij bevat kleine lichtreflecterende deeltjes en is verkrijgbaar in twee bronstinten. Prijs: €19,50.

De Shimmering Dry Oil is een lichte, niet vette bodyolie die snel door de huid wordt opgenomen. Hij geeft je een lichtbruine tint met een goude shimmer. De honing en bijenwas zorgen voor een zachte en egale huid. Prijs: €25,- voor 100 ml.


De Bronzing Gel is een vochtregulerende gel voor het gezicht. Hij bevat honing, bijenwas en aloë vera en zorgt voor een lekker frisse zomerse kleur. Prijs: €14,-

De Bronzing Powder is een matte bronzing poeder verrijkt met honing, bijenwas en maroela-olie uit Namibië. Verkrijgbaar in 3 tinten, ook een hele lichte voor meiden met een lichte huid bij wie de meeste bronzers al gauw te donker zijn. Binnenkort een uitgebreide review van deze Bronzing Powder. Prijs: €14,50.

Tenslotte de Lip Nectar. Deze liglossjes zijn verkrijgbaar in twee tinten: Honey Bunch (perzikachtige kleur) en Honey Beige (lichtbronzen kleur). Ze bevatten veel glans en glitter. Prijs: €14,-

Wat vind jij van de Honey Bronze collectie van The Body Shop?

Liefs, Laura

7 thoughts on “The Body Shop Honey Bronze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.