Benefit Brow Bar

Categoriën Mijn Look, Ogen

Grazia Insider zijn heeft zo zijn benefits. Zo mocht ik afgelopen vrijdag een bezoekje brengen aan de Benefit Brow Bar in de Sephora in Utrecht. En dat was wel nodig ook, want ik had mijn wenkbrauwen al veel te lang verwaarloosd. Ik heb ooit één keer mijn wenkbrauwen laten doen door een schoonheidsspecialiste (die het overigens prima had gedaan) om het daarna zelf bij te houden. En bij dat laatste ging het dus fout, want hoewel ik af en toe wel eens wat haartjes weg plukte, was de vorm na een tijdje ver te zoeken. Time to get my brows done! Ik werd geholpen door Najat, een Benefit Brow Expert.

De Benefit Brow Bars zijn te vinden in de Sephora in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht. Je kunt van tevoren een afspraak maken, maar ook gewoon binnenlopen. Ik had een afpraak in Utrecht bij Najat. Najat is echt een van de meest vriendelijke personen die ik ooit ontmoet heb. Ze is onwijs aardig, netjes en neemt de tijd voor je. Hoewel een behandeling maar zo’n 15 minuten duurt, wordt alles netjes aan je uitgelegd en wordt je niet gehaast geholpen. Integendeel zelfs, want naast een wenkbrauwbehandeling krijg je ook nog een make-up touch-up zodat je weer helemaal netjes de deur uitgaat.

Najat begon met uitleggen wat de behandeling allemaal inhoudt. Eerst ging ze mijn wenkbrauwen trimmen. Hierbij kam je de haartjes omhoog en knip je alles af wat er bovenuit steekt. Daarna ging ze mijn wenkbrauwen harsen. Ze bracht een lichtgroene hars aan met een houten spateltje (iedere keer aan nieuw spateltje, erg hygiënisch!), daarna een strip erop en snel eraf trekken. Of het pijn deed? Nee, ik vond dat het geen pijn deed maar echt een fijn gevoel is het natuurlijk ook niet. In de hars zit groene thee verwerkt wat zorgt voor een verzachtende werking, en vandaar ook de lichtgroene kleur. Een voordeel van harsen is dat je zo ook kleine donshaartjes meeneemt, die je met een pincet nooit te pakken krijgt. Na het harsen verwijderde Najat nog een paar haartjes met een Tweezerman pincet en kleurde ze mijn wenkbrauwen nog een beetje in om ze ietsjes voller te laten lijken. Zie hier de voor- en nafoto’s:

Voor

Na

Touch-up

Om de roodheid te camoufleren bracht Najat de Boiing concealer aan rond mijn wenkbrauwen. High Brow werd aangebracht als highligher onder mijn wenkbrauw. Vervolgens werd mijn oogschaduw bijgewerkt met Where There’s Smoke en Leggy, en werd er nog een laagje Bad Gal mascara aangebracht. Bella Bamba als blush en Pillow Talk als lipstick en klaar!

Najat en ik

Full face (lipstick is er helaas al weer af)

Ik ben zelf erg blij met het resultaat. Wat een verschil! Wenkbrauwen zijn echt zo belangrijk voor je gezichtsuitdrukking! Ze ‘omlijsten’ je gezicht en zijn een heel belangrijk onderdeel.

Benefit heeft sinds kort een hele leuke actie! Je kunt namelijk op je verjaardag gratis een Brow Bar behandeling ondergaan in één van de filialen (Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Maastricht) t.w.v. €21,-. Je hoeft alleen je ID of paspoort te laten zien als bewijs dat je die dag ook echt jarig bent. Mocht de Brow Bar nou niet open zijn op jouw verjaardag, dan kun je gewoon de eerst volgende dag komen dat de Brow Bar wel open is. Ik vind het echt een toffe actie en zou het zeker doen! Vertel het ook door aan je moeder, tante en vriendinnen als die binnenkort jarig zijn! Oh, en via de Facebookpagina van Benefit word je als eerste op de hoogte gehouden van leuke (win)acties, dus word lid!

Ik ben zo blij met mijn nieuwe brows! I can’t stop staring at them! Ik wil nogmaals Najat hartelijk bedanken voor haar fantastische werk, Grazia voor het regelen van deze behandeling en Linde voor de goede zorgen.

En dan heb ik nog een scoop voor jullie. Binnenkort opent Benefit nog twee brow bars. Waar en wanneer, dat lezen jullie hier te zijner tijd. Ik kan alvast één tipje van de sluier oplichten: het is níet in een Sephora!

Liefs, Laura

19 thoughts on “Benefit Brow Bar

  1. Wow; echt een heel mooi resultaat! Bij de eerste foto (voor) vond ik je wenkbrauwen eigenlijk al prima… maar daarna zag ik pas wat voor verschil het ècht maakt.

  2. Nice! Ik laat mijn wenkbrauwen (niet bij de brow bar) elke 4 weken doen, maar met die frequentie vind ik 21,- euro best aan de prijzige kant. Ik betaal 10,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.