NYX producten van Beauty By Elke + Look

Categoriën Mijn Look, Ogen, Webshops

Een paar weken geleden kreeg ik een oogschaduwtrio en twee pigments binnen van Beauty By Elke. De webshop Beauty By Elke verkoopt heel veel merken die niet of moeilijk verkrijgbaar zijn in de winkels in Nederland en België. Denk aan de bekende en geliefde OCC Lip Tars, de geweldige Lime Crime lipsticks, Sigma kwasten, Sleek Make-up, China Glaze nagellak en dus ook het geliefde budget make-up merk NYX. De verzendkosten zijn vooral voor België erg gunstig en laag, maar voor verzenden naar Nederland betaal je ook niet veel. Vandaag laat ik jullie swatches zien van het NYX paletje en de Ultra Pearl Mania pigments en ik heb er ook gelijk een look mee gemaakt.

Dit oogschaduwtrio draagt de naam ‘Hippie-Chic’ en bevat een lichte crèmekleur, een groene kleur en een lilakleur, allemaal met shimmer. Deze kun je leuk met elkaar combineren, maar dat hoeft natuurlijk niet. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en niet brokkelig. Ze voelden satijnzacht aan toen ik de kleuren swatchte met mijn vingers. De swatches zijn zonder basis gemaakt. Dit oogschaduwtrio kost bij Beauty By Elke €9,00.

De Ultra Pearl Mania Pigments van NYX zijn ook al zo geweldig. Ik wil er zeker nog meer van! In het begin is het even wennen hoe je ze het best kunt gebruiken, maar als je er niet te veel van gebruikt zijn ze prachtig. Een hele look met pigments maken vind ik persoonlijk niet zo mooi. Ik vind het dan al gauw too much door de vele shimmers die erin zitten. De verpakking vind ik trouwens een beetje onhandig. Ik denk dat ik ze over ga potten in een potjes met een grotere opening, zodat je er makkelijker met je kwast in kan. Nu tik ik eerst een beetje product in de dop, en dip daarna mijn kwast erin. De NYX Ultra Pearl Mania’s kosten €2,40 per stuk bij Beauty By Elke.

Voor de look besloot ik om zowel het paletje als één van de pigments te gebruiken. Ik heb de lichte crèmekleur en de lilakleur uit het paletje gebruikt, en in mijn buitenste ooghoek (en een klein beetje in de arcadeboog) Ocean Blue Pearl. Onder mijn wenkbrauw heb ik nog Benefit Girl Meets Pearl aangebracht als highlighter en vooraf heb ik Too Faced Shadow Insurance gebruikt als oogschaduwbasis.

Ben jij ook zo’n fan van NYX producten? En kende je de webshop Beauty By Elke al?

Liefs, Laura

22 thoughts on “NYX producten van Beauty By Elke + Look

  1. Jaaa, ik ben helemaal gek op NYX! Ik heb er al best veel producten van en ik vind ze allemaal even geweldig! De pigments zitten inderdaad in een onhandig potje, dat is tot nu toe het enige minpuntje aan de NYX producten. Je look is trouwens erg mooi! Die kleuren passen mooi bij je oogkleur!

    1. Hi Amber, bedankt voor je reactie en het compliment! Het klopt dat de link niet meer in gebruik is. Dit artikel stamt alweer uit 2011 en de webshop Beauty By Elke bestaat inmiddels niet meer. NYX is in Nederland wel verkrijgbaar bij sommige Douglas filialen maar ik durf niet te zeggen of dit palletje nog in het assortiment zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.