Catrice Lashes To Kill Mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Normaal koop ik eigenlijk nooit goedkope mascara’s en ik geloof dat ik hier op Beautyaddicts nog nooit een mascara onder de 10 euro heb gereviewd. De hoogste tijd voor verandering dus. Toen ik deze mascara van Catrice zag liggen besloot ik hem mee te nemen. Hij belooft ultra lange, ultra dikke en ultra gekrulde wimpers, kost maar €3,99 en is dus lekker budgetproof.

Waarom ik juist voor deze mascara ging? Geen idee eigenlijk. Ik denk dat ik nog al impressed was door dat ultra, ultra, ultra ;). Deze mascara past eigenlijk totaal niet in in het rijtje van mijn favoriete mascara’s. Die hebben namelijk allemaal een siliconen of plastic borsteltje en deze van Catrice heeft een ‘gewoon’ borsteltje met haartjes waar ik normaal gesproken totaal niet mee kan werken. Bovendien was deze mascara een stuk goedkoper dan mijn favoriete mascara’s (Max Factor False Lash Effect en L’Oréal Volume Million Lashes). Een echte uitdaging voor mij dus, deze Lashes To Kill mascara van Catrice. Erg leuke naam trouwens, maar ik ben niet anders gewend van Catrice producten :).

Mijn wimpers zonder mascara

Mijn wimpers met Catrice Lashes To Kill mascara

Mijn wimpers met Catrice Lashes To Kill mascara

Deze mascara heeft mij aangenaam verrast, maar misschien komt dat doordat ik er niet veel van verwachtte. Mijn wimpers lijken iets langer en voller en dat is eigenlijk alles wat ik nodig heb. Mijn wimpers zijn van zichzelf al best gekruld. Hij komt niet in het rijtje van mijn favoriete mascara’s en dat komt vooral doordat hij niet fijn aanbrengt. Bij mijn favoriete mascara’s ben ik zo klaar met mijn wimpers, om hetzelfde of een soortgelijk effect te krijgen met deze Lashes To Kill mascara van Catrice ben ik veel langer bezig. Ik merk dat een siliconen borsteltje mijn wimpers veel beter en makkelijker scheidt. Ook vind ik het effect iets te ‘sprieterig’ met deze mascara.

Begrijp me niet verkeerd, het is een prima mascara en zeker voor die prijs, maar het zal geen favoriet worden. Het is tot nu toe overigens wel mijn favoriete budget mascara, maar dat is niet zo gek als je er slechts een paar geprobeerd hebt ;) .

Liefs, Laura

19 thoughts on “Catrice Lashes To Kill Mascara

  1. Ik heb ook nooit een budget mascara, ik hoor altijd meiden over huismerk van Etos enzo, maar toch trekt dat me niet zo. Ik heb ook altijd Max Factor mascara van zo’n €13,- en die werkt perfect voor mij.

    1. Etos is fijn! Had er eerst ook geen vertrouwen in maar toen er een inruilactie was ben ik toch gaan ruilen. Helaas een paar dagen terug kapot laten vallen =(

  2. Wauw ziet er mooi uit op jou wimpers zeg, maar je hebt sowieso al mooie wimpers van jezelf.
    Ik heb deze mascara ook gehad en vond hem erg fijn, gaf mijn wimpers echt veel meer lengte en volume. Fijn prijsje ook!

  3. Heb deze ook gekocht gisteren, alleen dan met de roze letters. Hoop dat ik het borsteltje wel fijn vind! Mijn favorieten budget mascara is die van etos. Verder heb ik niet echt budgetmascara’s over het algemeen, tenzij je GOSH echt budgetproof vind.. haha!

  4. Ik heb inderdaad ook nooit goedkopere mascara’s dan 10 euro! Ik heb ooit 2 mascara’s van catrice getest en beiden vielen ze me erg tegen. Deze ziet er op zich wel oké uit, maar ik denk dat hij snel uitdroogt.

    1. Hij klontert lichtjes inderdaad, omdat ik er zo lang mee bezig ben om mijn wimpers goed gescheiden te krijgen. Dat gaat bij mij veel makkelijker en sneller met een siliconenborsteltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.