TBS Honey Bronze Bronzing Powder

Categoriën Testjes

Deze bronzing poeder van The Body Shop komt uit de nieuwe Honey Bronze lijn. Het is een matte bronzing poeder verrijkt met honing, bijenwas en maroela-olie uit Namibië. Hij is verkrijgbaar in 3 tinten. Ik heb de lichtste kleur (01) toegezonden gekregen. Lees verder voor de review.

De verpakking vind ik erg mooi en chique. Op één of andere manier vind ik die gradient van donkerbruin naar iets lichter erg mooi. Het logo van The Body Shop in het goud past er goed bij.

Het honingraatpatroontje vind ik ook erg leuk en toepasselijk!

De bronzer is, zoals gezegd, compleet mat. Geen glitters of shimmers dus en eigenlijk vind ik matte bronzers ook mooier en natuurlijker dan bronzers met een shimmer erin. Maar goed, misschien dat jij meer van een bronzer met een shimmer erin houdt en dan kun je beter een andere nemen, zoals de brillance powder uit deze lijn.

De kleur 01 is helaas te licht voor mijn huid om het een mooi bronzen kleurtje te geven. Dit komt vooral omdat ik al een klein beetje gebruind ben door de zon en door zelfbruiner. Misschien dat hij in de winter, als ik weer wat bleker ben, wel geschikt is voor mijn huidskleur. Deze bronzing poeder is door de lichte kleur wel erg geschikt voor meiden met een lichte huid bij wie de meeste bronzers al gauw te donker zijn. Ik zou deze bronzer overigens zelf wel als compact poeder kunnen gebruiken. Geen foto van een swatch op de huid of full face foto dus, want helaas is deze kleur niet te zien op mijn huid!

Ondanks dat deze kleur niet geschikt is voor mijn huidskleur ben ik wél erg enthousiast over deze bronzing poeder. Ten eerste vind ik het fijn dat hij mat is, dat oogt heel natuurlijk. Verder is de textuur is heerlijk zacht, totaal niet korrelig, gewoon perfect! Bovendien is hij verkrijgbaar in drie verschillende tinten, dus voor meerdere huidskleuren geschikt. Misschien dat de kleur 02 (of 03?) voor mijn huid beter was geweest. De Bronzing Powder is te koop bij The Body Shop en kost €14,50.

Liefs, Laura

9 thoughts on “TBS Honey Bronze Bronzing Powder

  1. Dit lijkt me een hele fijne bronzer! Ik zou wel voor een donkerdere kleur gaan, maar dat had jij dus ook. Prachtige print ook in de poeder!

  2. Ha, ik heb hier al een aantal reviews over gelezen maar enkel bij jou lees ik dat er 3 kleuren verkrijgbaar zijn! Ik was helemaal in de indruk dat er maar een kleurtje was en dat dit een zeer lichte kleur was :D Ik heb een medium kleur huid dus ben blij met deze info!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.