Achter de schermen bij Grazia

Categoriën Chickmedia

Gisteren en vandaag mochten alle Grazia Insiders even langskomen op de Grazia redactie. Want als Insider moet je natuurlijk wel eens gezien hebben ‘where the magic happens’. Ik zat bij de groep die op maandag langs mocht komen en vandaag neem ik jullie ook een beetje mee voor een kijkje achter de schermen bij Grazia.

We werden om 12.30 uur verwacht bij het gebouw van Sanoma Media, waar Grazia onderdeel van is. We begonnen met een lekkere lunch en tijdens deze lunch schoof er steeds een ander redactielid bij ons aan om wat te vertellen over zijn of haar werkzaamheden en om onze vragen te beantwoorden. Erg leuk en interessant allemaal om te horen hoe het er nu precies aan toe gaat op zo’n redactie.

De fotostudio

De make-up kamer

De paspoppen

Daarna mochten we een kijkje nemen in de fotostudio. Hier worden bijvoorbeeld productfoto’s gemaakt van lipsticks of kledingstukken, maar er worden ook modellen gefotografeerd. De kledingstukken worden gefotografeerd op een pop, maar dit wordt later weer gephotoshopt zodat je de stukken vrijstaand ziet.

De redactie

´Het modehok´

Hier wordt de Grazia ´in elkaar gezet´.

Sneak preview van de Grazia cover van volgende week!

Vervolgens kregen we een rondleiding op de redactie. Overigens was niet iedereen aanwezig, mede door de vakantieperiode.

Tenslotte hadden we nog een korte brainstormsessie waarbij we onze ideeën voor Grazia kwijt konden.

Ik heb altijd al willen weten hoe zo’n redactie er nu uitziet en hoe het eraan toe gaat, en dat weet ik nu eindelijk. Bedankt Grazia voor deze leuke dag!

Liefs, Laura

14 thoughts on “Achter de schermen bij Grazia

 1. “Tenslotte hadden we nog een korte brainstormsessie waarbij we onze ideeën voor Grazia kwijt konden.”

  Ik ben wel benieuwd naar de ideeën die jij/anderen geopperd hebben!

  1. Het ging voornamelijk over wie we graag op de cover wilden zien. Mila Kunis werd daarbij vaak genoemd. Ikzelf zou graag Emma Watson op de cover zien. Die is, nu de Harry Potter films allemaal opgenomen zijn, haar weg aan het banen in de fashion wereld en lijkt me dus erg geschikt.

   Verder ging het over hoe wij (de Insiders) meer betrokken kunnen worden bij Grazia. Het is allemaal nog een beetje onduidelijk wat er van ons verwacht wordt. Heel begrijpelijk natuurlijk, want voor Grazia is dit ook de eerste keer dat ze zoiets doen. Hoofdredactrice Hilmar Mulder kwam met het idee om aan Style Hunting te doen, waarbij je foto’s maakt van mensen op straat die qua stijl helemaal bij het blad passen en een echte Grazianista zijn. Ook is het de bedoeling om de Insiders te betrekken bij de Grazia PC Catwalk in September.

   Dat waren zo een paar ideetjes die tijdens de brainstormsessie naarboven kwamen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.