Fancy stopt

Categoriën Chickmedia

Eigelijk mocht dit bericht nog niet naar buiten worden gebracht, maar via Twitter is het dan vandaag toch uitgelekt: het tijdschrift Fancy stopt. Fancy profileerde zich als een handbagsize glossy voor meiden tussen 14 en 18 jaar oud. Fancy ging vooral over liefde, jongens en er stonden vaak tips in op het gebied van beauty en fashion. Verder stonden er reportages, dossiers, interviews, testjes en dergelijken in. Maar helaas, Fancy is dus niet meer.

Ik vind het erg jammer dat Fancy stopt. Net zoals ik het erg jammer vond toen Yes bijna een jaar geleden stopte. Fancy was vroeger, tot ik een jaar of 16 was, altijd mijn favoriete tijdschrift, naast de Tina. Het is dus een stukje jeugdsentiment dat nu verdwijnt. Ik ben er zeker van dat er onder de lezeressen van Beautyaddicts ook best veel Fancy lezeressen zijn die het erg jammer vinden dat Fancy van de bladenmarkt verdwijnt.

Zoals sommige van jullie misschien wel weten, lijkt het me super om na mijn opleiding bij een tijdschrift te werken. Fancy stond zeker in het lijstje van tijdschriften die mij daarbij erg aanspreken, maar die kan ik nu dus doorstrepen.   

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de laatste Fancy in de winkels ligt, omdat er nog geen officieel persbericht naar buiten is gebracht. Het zal denk ik echter niet lang meer duren voordat de laatste Fancy gedrukt wordt.

Wat vind jij ervan dat Fancy stopt?

Liefs, Laura

32 thoughts on “Fancy stopt

 1. Het eerste wat ik denk is ‘ook al?!’. Ik lees amper tijdschriften, maar als ik het doe dan zijn het toch altijd dit soort tijdschriften. Fancy vind ik erg leuk en ik vind het dan ook jammer. :(

 2. Ik denk dat er straks weinig tijdschriften over blijven, je kunt steeds meer op internet (gratis) en daar kiezen waarschijnlijk de meeste mensen dan ook voor. Ik heb vroeger de fancy ook gelezen, erg jammer dat ze ermee stoppen. Was een onwijs leuk blad voor de jonge meiden!

 3. Awh nee ik heb er een abonnement op! ;o ik vind het echt heel jammer :( hopelijk komt er een leuk nieuw blad voor in de plaats

 4. Hmm jammer! Ik heb heeeeeeel vroeger (zo’n 13 jaar geleden) de Fancy ook gelezen en daarna de Yes. Nu lees ik eigenlijk geen tijdschriften meer. Ik heb een abbo op Knipmode en koop af en toe een Cosmo of Grazia maar daar blijft het bij.

 5. Ik ben zelf wat ouder (35 – hoog bejaard dus hihi) dus had zelf nooit zoveel met de Fancy, maar ik vind het altijd zo jammer als er zulke grote namen, want dat was het toch best, ten onder gaan!

 6. Persoonlijk vind ik het niet zo vervelend, want Fancy was nooit zo mijn blad. maar ik las vroeger altijd de ELLE Girl, dat vond ik echt een geweldig blad! maar die is er oen ook mee gestopt (net toen ik een abbonement had genomen) dus ik snap wel precies hoe vervelend het is! Het is alsof je favoriete make-up product uit de collectie gehaald word: flink balen en hopen dat je er nog zo lang mogelijk van kunt genieten.

 7. Oh, wat jammer zeg, dit tijdschrift was ook een deel van mijn jeugd :/ Is er een reden waarom het stopt of verkoopt het niet meer goed als ik mag vragen?

 8. Jammer dat het stopt maaannnn! Trouwens, als het bericht nog niet naar buiten mocht vind ik het een beetje onprofessioneel om dit bericht toch te plaatsen. Maar goed, dat is jouw keuze.

  1. Ik krijg sowieso geen officieel persbericht hierover toegestuurd, dus besloot toen het toch al uitgelekt was via Twitter om het maar gelijk te plaatsen.

  1. Ik heb geen idee hoe dat zit. Ik werk namelijk niet voor Fancy of Sanoma, dus weet daar niets van! Ik neem aan dat je een gedeelte van je abonnementsgeld terug krijgt, maar ik zou even contact opnemen met Sanoma als ik jou was :). Contactgegevens staan meestal voor- of achteraan in het tijdschrift :)

 9. Jeetje, de Fancy stopt. Ik ben nu net 29 en heb de allereerste Fancy nog voorbij zien komen, volgens mij rond mijn 14e ofzo. Het was direct mijn lijfblad toen, totdat ik wat ouder werd en de Fancy plaatsmaakte voor de wat meer volwassen bladen. Heb zulke goede herinneringen aan de Fancy!!

 10. Ik lees niet zo veel tijdschriften maar als ik ze lees zijn het vaak de Fancy, Cosmo Girl of de Girls. Dus ik vindt het heel jammer dat de fancy stopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.