H&M Bestelling

Categoriën Accessoires, Fashion

Mijn laatste H&M bestelling was niet zo’n succes. Ik heb onwijs lang moeten wachten voordat ik het binnen kreeg (langer dan een maand!) en van de vijf items die ik bestelde, besloot ik er maar twee te houden. Met die twee dingen ben ik overigens wel heel erg blij. Toch plaatste ik afgelopen vrijdag weer een kleine bestelling bij H&M, want ja, er is volop sale! Het is niet veel, maar ik vind het toch leuk om even met jullie delen.

Allereerst deze shorts (€9,95) in een vrolijke koraalkleur. In de zomer draag ik meestal rokjes en jurkjes, maar het leek me ook wel handig om nog een paar shorts te hebben, want ik hem momenteel slechts één paar van deze korte broekjes.

Deze bikini met toffe luipaardprint was nu in de sale maar €4,95 voor het bovenstukje en het broekje was  €2,95. Voor die prijs moest ik hem wel in mijn mandje leggen. Alsof ik nog niet genoeg bikini’s heb…

Tenslotte bestelde ik ook nog deze pilotenzonnebril. Ik heb al zó vaak zo’n pilotenmodel geprobeerd, maar op één of andere manier staat het mij gewoon niet! Maar deze leek mij íets ronder dan de andere modellen die ik geprobeerd heb, dus wellicht is dit wel wat. Ik wil zo graag een pilotenzonnebril want ik vind ze zo tof!

Ik wilde ook nog een onwijs leuk blazertje (wit met lichtblauwe dunne streepjes) in mijn mandje stoppen, maar telkens was hij opeens weer verdwenen uit mijn mandje! Ik denk dat hij nét uitverkocht was. Balen, want hij was echt zo leuk en goedkoop! Ik ga nog even kijken in de winkel en hoop dat ze hem daar nog wel hebben (en dat hij daar ook afgeprijsd is, want dat is niet altijd het geval).

Ik ben benieuwd hoe lang het duurt dat ik deze bestelling binnenkrijg. Er staat ‘bezorging: 8-7’, maar dat lijkt me sterk want dat was dezelfde dag dat ik hem bestelde. Bij de verzendstatus staat ‘in behandeling’, maar het pakketje is nog niet te volgen. Nou ja, afwachten dan maar en hopen dat alles net zo leuk is als verwacht.

Liefs, Laura

19 thoughts on “H&M Bestelling

  1. Leuke bestelling, die bikini is erg mooi! Mijn vorige bestelling heeft er ook MEER dan een maand over gedaan totdat ik het eindelijk bij mij thuis had. Echt niet normaal, en elke keer stond er een datum bij de bestelling, die vervolgens weer veranderd werd naar een week later. Heel vervelend.

  2. Leuke bestelling! Ik vind die short echt leuk, die kleur is super cool! De bikini is niet helemaal mijn smaak, maar de zonnebril vind ik wel weer super leuk! :D

  3. Weet je of die bikini nog te koop is?
    ik had hem wel gezien, niet gekocht vorig jaar.
    Nu heb ik daar toch spijt van, haha. en wil ik hem nog wel kopen uiteindelijk, maar op internet niet meer te vinden.
    jij nog enig idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.