Janice Gypsy Show

Categoriën Fashion

Op donderdag 16 juni was de Gyspy show van Janice. Janice, bekend geworden dankzij zijn deelname aan ‘Project Catwalk’, showde de collectie op vier plaatsen in Nederland: Breda, Eindhoven, Bathmen en Amsterdam.  Het haar en de make-up van de modellen werd verzorgd door TIGI.


Ik was aanwezig bij de show in Breda. Eindelijk eens een persevent dicht bij huis. De show werd gegeven in restaurant Singaradja, een prachtige locatie. Bij ontvangst kreeg ik een lekker drankje aangeboden en er stonden diverse hapjes op tafel. Goed verzorgd dus! Helaas was het wel erg donker binnen en heb ik niet goed kunnen filmen of foto’s kunnen maken. Gelukkig was er ook een professioneel camerateam aanwezig die de shows op alle locaties heeft vastgelegd. Bekijk onderstaande video voor een impressie van de show’s en voor een kijkje backstage. Oh, en als je goed oplet kun je mij (met witte blazer) ook nog een paar keer zien zitten op 1:21 en 1:25 ;).

Er liepen een aantal bekende modellen van Holland’s Next Top Model mee in de show waaronder de donkere schone Ovo, de tweeling River en Lois (“Huh? Is ze er nou al weer? Oh nee, het is die tweeling!”) en topmodel Kim Feenstra (“Wat is ze mooi met dat blonde haar en die prachige maxidress!”). Het haar van de modellen paste perfect bij het zigeunerthema; het was nonchalant, wavey, warrig, maar toch perfect. Very gipsy like! Ook de muziek bekrachtigde de gipsy sfeer.

De collectie bestond uit zeer draagbare kleding, I like! Ik zag onder andere maxidresses, harembroeken, jumpsuits en nudekleurige zijden tops voorbij komen. Veel bruin- en groentinten met hier en daar wat goudkleurige accenten. De modellen liepen op nudekleurige pumps en wedges (sleehakken). De make-up was neutraal gehouden, maar wel erg mooi en zo leidde het niet af van de kleding. Als afsluiting rende Janice samen met Kim Feenstra over de catwalk, lekker gek, zoals we Janice kennen ;).

Al met al een prachtige en zeer draagbare collectie van Janice. Mijn complimenten, ik heb genoten.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Janice Gypsy Show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.