Catrice Snow Motion

Categoriën Nagels

Witte nagellak is ideaal voor nail-art, maar ook als ‘gewone’ lak is het tegenwoordig helemaal hip! Het is echter best lastig om een goede witte nagellak te vinden die goed dekt en niet streperig lakt. Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte witte nagellak en besloot om Snow Motion van Catrice eens te proberen.

Snow Motion is een witte crèmelak. Ook deze dekt helaas niet geweldig, hij had bij mij 2 laagjes nodig, maar een derde had er ook nog wel overheen gekund. Gelukkig lakt hij niet echt streperig, zeker niet als je dunne laagjes aanbrengt en ze goed laat drogen. Zorg er wel voor dat je netjes (of zo netjes mogelijk) lakt, anders staat het met zo’n opvallende kleur al gauw onverzorgd.

Is Snow Motion voor mij de perfecte witte nagellak? Nee, dat helaas niet en dat komt eigenlijk alleen maar omdat hij niet geweldig dekt. Ik heb overigens nog geen witte nagellak gevonden die dat wel doet… Wel is hij lekker budgetproof (€2,49) en dus erg geschikt als je eens witte nagellak wil proberen of wil experimenteren met nail-art.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Catrice Snow Motion

  1. Ik heb deze ook, en ik vind hem voor een witte lak wel fijn lakken. Ik heb veel slechtere gehad (van Elf, bijvoorbeeld…) Maar inderdaad, hij is niet perfect!

  2. Jammer dat hij niet zo goed dekt, ik heb zelf een hele fijne (al zeg ik het zelf) van La Femme Beauty. Die zijn maar 1 euro bij de Big Bazaar en ze verkopen ze geloof ik ook nog bij andere winkels zoals de Op=Op Voordeelshop (daar zijn ze 2 euro of 3 voor 5 euro). Zeker een tip!

  3. Ik heb er eentje van sinful colors en die dekt echt perfect! alleen hij is nu te dik om er mee te lakken, dus gebruik ik het gewoon om dingen mee te stempelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.