INGLOT Nail Enamel 977

Categoriën Nagels

 

Geel is dé nagellakkleur van deze zomer. De populairste gele nagellak van dit moment is ongetwijfeld Chanel Mimosa, maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke gele nagellakjes. Bijvoorbeeld deze van INGLOT. Hij heeft helaas geen naam, maar wel een nummer: 977.

De nagellak zit in een zwart doosje. Je zou dit kunnen zien als onnodige verpakking, maar ik vind het wel een luxe gevoel geven. Zo is het net een cadeautje dat je uitpakt. Het kwastje werkt heel fijn, hij is niet heel breed maar wel fijn hanteerbaar. Deze kleur (977) dekt na twee lagen. Hij lakt wel een klein beetje streperig helaas, maar ik denk dat dat niet aan de formule ligt maar aan de kleur. De kleur leek in eerste instantie gewoon creamy geel, maar in het zonlicht zag ik dat er héél kleine shimmers in zaten. De lak blijft overigens erg lang zitten bij mij, zo’n 5 dagen zonder te chippen!

De nagellak komt uit de ‘normale’ nail enamel lijn van INGLOT en kost €11,00 voor 15 ml. INGLOT heeft naast deze normale Nail Enamel ook nog de bijzondere O2M breathable nail enamel (€14,00 voor 11 ml.). Met deze nagellak is INGLOT heel bekend geworden. Deze nagellak bevat een speciaal ingrediënt waardoor hij meer zuurstof doorlaat dan andere nagellakken. Hierdoor zou de nagellak beter zijn voor de nagels, omdat ze als het ware kunnen ademen, gemakkelijker lakken en langer houden. Hier ben ik ook nog heel benieuwd naar, dus ik denk dat dat mijn volgende lakje van INGLOT wordt.

Over het algemeen ben ik best tevreden over de kwaliteit van deze INGLOT lak, alleen jammer dat deze kleur wat streperig lakt. Groot pluspunt van INGLOT nagellakjes: ze hebben ongelooflijk veel kleuren om uit te kiezen! Dus mocht je nog die ene specifieke kleur kiezen, grote kans dat je bij INGLOT slaagt.

Liefs, Laura

22 thoughts on “INGLOT Nail Enamel 977

  1. Ik vind deze kleur erg mooi! niet alleen mooi voor de zomer maar zeker ook voor het najaar. Ik denk dat ik binnenkort toch maar eens een bezoekje ga brengen aan de INGLOT winkel, wat een keuze :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.