INGLOT Freedom System

Categoriën Ogen

Tijdens mijn eerste bezoekje aan de net geopende INGLOT store in Amsterdam kocht ik een aantal producten, waaronder dit oogschaduwpaletje met drie oogschaduws. INGLOT heeft het zogenoemde Freedom System. Met dit systeem kun je je eigen palet samenstellen met oogschaduws, lipsticks, blushes, poeder, concealer of wenkbrauwpoeder. Er zijn ook gemengde paletten, waar je verschillende producten in kunt doen. Ideaal! De producten worden met een magneet in het palet bevestigd. Er zijn zoveel kleuren om uit te kiezen, dat een palet samenstellen nog best lastig is. Uiteindelijk is het me dan toch gelukt om drie kleuren uit te kiezen. Kijk mee naar foto’s en swatches.

Een paletje met drie oogschaduws kost €20,- wat ik niet duur vind voor oogschaduws van zulke goede kwaliteit. Je kunt er ook voor kiezen om een paletje te vullen met 2, 4, 5 of nog meer oogschaduws. Iedere oogschaduw bevat 2,5 gram en da’s 1 gram meer dan een oogschaduw van MAC.

Het dekseltje kun je er gemakkelijk afschuiven. Met datzelfde dekseltje kun je door middel van het magneetje de oogschaduws er heel gemakkelijk, maar wel voorzichtig, uithalen. Daar kwam ik per toeval achter toen ik het dekseltje op een oogschaduw had laten liggen ;).

Ik koos voor de kleuren 501, een grijstint met kleine glittertjes en een lila ondertoon, 420, een paarse kleur met shimmer en 376, een donkerpaarse matte kleur.

Zoals je op de foto al ziet: prachtige kleuren en van goede kwaliteit. Soms een klein beetje poederig, maar daar heb je geen last van als je je kwast goed aftikt. Er komt onwijs veel kleur af van de oogschaduws en ze blenden makkelijk.

Wat een geweldig systeem! Iedere beauty addict moet (ja, móet) een keer een bezoekje brengen aan INGLOT want wat een geweldig merk is het toch. Ik ben verliefd!

Liefs, Laura

18 thoughts on “INGLOT Freedom System

  1. PRACHTIG! Ik heb er ook eentje met 3 kleurtjes en ik ben echt helemaal weg van je middelste kleur, dus ik vermoed dat er ook gauw nog een paletteje aankomt met deze kleuren er in.

  2. Oeoe… een donkerpaarse matte kleur is echt mijn favo oogschaduwkleur. Geeft mijn ogen de juiste diepte met een natuurlijk effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.