INGLOT

Categoriën Overig

Vorige week maandag was de officiële opening van de eerste INGLOT store in Nederland, gesitueerd in een pand aan de Van Baerlestraat 8 in Amsterdam. Helaas was is niet bij de opening aanwezig, maar die woensdag daarna was ik toch in Amsterdam en besloot ik even langs te wippen, gelijk wat foto’s te maken en in te slaan ;). Want wat een geweldig merk is het toch!

De scheikundige Wojtek Inglot bedacht het gelijknamige merk ongeveer 25 jaar geleden. Hij vond dat kwaliteit en betaalbaarheid prima samen zouden moeten kunnen gaan, en ontwikkelde daarom de geweldige INGLOT producten. De producten die ik probeerd heb waren inderdaad van superkwaliteit en de prijs is ook niet al te hoog. Tot voor kort was er nog geen store in de Benelux, maar nu zit er dan eindelijk één in Amsterdam. De store in Amsterdam is maar liefst 250 vierkante meter groot en daarmee de grootste cosmetica store gewijd aan één enkel merk. Eigenaresse Bianca de Kruiff heeft de Benelux licentie voor INGLOT en zij liet mij de winkel zien. Kijk mee naar heel veel foto’s van de store!

Nagellak

Nagellak

INGLOT heeft verschillende soorten nagellak. De ‘normale’ Nail Enamel kost €11,00 voor 15 ml. en is verkrijgbaar in zowel mat als glanzend. Maar dan is er ook nog de bijzondere O2M breathable nail enamel (€14,00 voor 11 ml.), de nagellak waar INGLOT heel bekend mee is geworden. Deze nagellak bevat een speciaal ingrediënt waardoor hij meer zuurstof doorlaat dan andere nagellakken. Hierdoor zou de nagellak beter zijn voor de nagels, omdat ze als het ware kunnen ademen, gemakkelijker lakken en langer houden.

Losse oogschaduws, pigments en liners

Blushes.  foundations, concealers en poeders

Lipsticks en lipglossjes

Freedom system

Freedom System oogschaduws

Freedom System Blushes

Freedom System lipsticks

Waar INGLOT misschien nog wel het meest bekend om staat, is het Freedom System. Met dit systeem kun je je eigen palet samenstellen met oogschaduw, lipsticks, blushes, poeder, concealer, of wenkbrauwpoeder. Ideaal! De producten worden met een magneet in het palet bevestigd. Er zijn zoveel kleuren om uit te kiezen, dat een palet samenstellen nog best lastig is ;). Gelukkig zijn de medewerkers zeer professioneel en geven ze je goed advies. Ik heb zelf een paletje samengesteld met oogschaduws waaroven je binnenkort een uitgebreid artikel kunt lezen hier op Beautyaddicts.nl. Verder kocht ik ook nog een gelliner en kreeg ik nog een nagellakje, ook daarover binnenkort meer.

Als je wil weten hoe een product er op jouw huid uitziet, vraag dan een medewerkster om hulp. Zij brengt het dan bij je aan zodat je goed kunt zien hoe het er op jouw gezicht uitziet.

De bar

Beneden in de store is er nog een klein intiem hoekje waar je een manicure kunt laten doen. Ook is er een ruimte waar je gezellig met bijvoorbeeld vriendinnen een makeup clinic kunt volgen. Aan de bar kun je ondertussen een hapje en een drankje kunt nuttigen. Bianca vertelde me dat er ook nog een ruimte komt voor schoonheidsbehandelingen en ze wil eigenlijk ook nog een ruimte waar je je haar kunt laten doen. Zo heb je dus alles onder één dak!

De winkel ziet er echt prachtig uit en de producten zijn ook werkelijk waar van geweldige kwaliteit. Ik denk  dat je INGLOT gerust in het rijtje van MAC en Make Up Store kunt zetten, maar dan is het allemaal net iets goedkoper. Ik ben zwaar onder de indruk van dit merk en de store. Ik wil meer!

Liefs, Laura

17 thoughts on “INGLOT

  1. Prachtige fotos en producten! Ik zit te wachten op de webshop :P haha want ik kom eigenlijk nooit in Amsterdam, alhoewel ik zeker wel een keer de Inglot Store een bezoekje wil brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.