Benefit Ring My Bella

Categoriën Parfum

De prachtige flacon op de foto hierboven behoort tot de nieuwste geur van Benefit: Ring My Bella. Deze geur is toegevoegd aan de Crescent Row geurlijn van Benefit. Dit is een geurlijn met 6 verschillende geuren die je los van elkaar kan dragen, maar ook kunt mixen! Vandaar dat de flacons ook de vorm van een cocktailshaker hebben ;). Zo kun je dus je eigen geur creëren! Hoe tof is dat?! Maar dat is niet het enige dat ik zo geweldig vind aan deze geurlijn, alleen voor de verpakking wilde ik hem al hebben. Kijk mee naar foto’s en een review van Ring My Bella.

De flacon zit in een stevig kartonnen doosje dat een lingeriewinkeltje voor moet stellen! Als je hem open doet stap je als het ware de winkel binnen. Neem een kijkje in Bella’s shop:

De verpakking maakt het allemaal nét iets specialer. I like it!

Op de achterkant van het doosje staat ook nog een leuk gedichtje.

Ring My Bella is een zoete, bloemige, frisse geur. Heel vrouwelijk en licht. Ik hou persoonlijk niet van zware geuren en gelukkig is Ring My Bella lekker licht. De topnoten zijn madelief, lelie en roos. De hartnoten bestaan uit pioenroos en jasmijn. De basisnoten zijn vanille, musk en patchouli. Veel bloemen dus! Het is een eau de toilette en hij blijft dan ook niet heel lang hangen. Opzich niet erg natuurlijk, want dan spuit je hem gewoon een paar keer per dag op.

Ring my Bella bevat 30ml eau de toilette en kost €36,00. Benefit is nu alleen nog maar verkrijgbaar bij Sephora (klik hier voor vestigingen), maar dat wordt binnenkort uitgebreid. Meer kan/mag ik er nu nog niet over vertellen, maar ik houd jullie op de hoogte! ;)

Liefs, Laura

15 thoughts on “Benefit Ring My Bella

  1. Ik moet ‘m denk ik toch echt eerst zelf ruiken, maar de eerste indruk is al erg goed natuurlijk met die super verpakking en vormgeving van het flesje!

  2. Benefit heeft altijd tè prachtige verpakkingen. Alleen al voor de mooie verpakking ga ik hem binnenkort even ruiken als ik bij een sephora in de buurt ben :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.