MAC cremeblend blush ‘Something Special’

Categoriën Testjes

Tijdens Shopping Night in Den Haag kocht ik deze cremeblend blush van MAC in de kleur ‘Something Special’. Het is mijn eerste crèmeblush, maar ik kan jullie nu al zeggen: ik wil er meer!

Een blush op crèmebasis leek me wel iets voor mij omdat ik zo af en toe wat droge plekjes op mijn wangen heb. Een poederblush droogt mijn wangen dan alleen maar meer uit en benadrukt de droge plekjes. Bij een crèmeblush is dat veel minder. Nog een groot voordeel van een crèmeblush: hij blijft langer zitten!

Something Special heeft een koraalroze/peachy kleur. Eigenlijk heb ik al best veel blushes in een soortgelijke kleur, maar nog geen crèmevariant. Bovendien is deze kleur weer nét iets anders dan alle andere kleuren die ik heb.

Een cremeblend blush van MAC kost €19,50 en bevat 5,6 gram product. Die inhoud lijkt best veel, maar ik heb gemerkt dat een blush op crèmebasis wel sneller op gaat dan een poederblush, wat in mijn ogen ook best logisch is.

Ik breng de cremeblush meestal met mijn vingers aan op mijn wangen. Hij is ook gemakkelijk te blenden met je vingers. Een kleine stippling kwast werkt ook erg gemakkelijk om deze blush aan te brengen en te blenden. De MAC makeup artist gebruikte ook een kleine stippling brush toen ze hem bij mij aanbracht, maar die heb ik zelf op dit moment nog niet.

 Swatch van de MAC cremeblend blush Something Special

Op bovenstaande foto heb ik Something Special aangebracht. Je ziet het misschien niet heel goed, maar dat komt vooral door het licht. De blush blend heel gemakkelijk en geeft een natuurlijk resultaat. Ook is hij gemakkelijk op te bouwen als je een iets intensere kleur wil. Hij blijft veel langer zitten bij mij dan een poederblush en droogt mijn wangen ook niet uit. Love it!

Tip: de cremeblend blush kun je ook prima op je lippen gebruiken!

Liefs, Laura

19 thoughts on “MAC cremeblend blush ‘Something Special’

  1. Wat een mooie blush, staat je goed! Ik wil toch ook nog eens een cremblush aan gaan schaffen en het eens proberen. Ik hou deze in ieder geval in mijn achterhoofd, dank je wel! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.