Max Factor False Lash Effect Fusion

Categoriën Ogen, Testjes

Sinds kort ligt de nieuwe mascara van Max Factor in de winkels: de False Lash Effect Fusion mascara. Deze zou voor zowel lengte als volume moeten zorgen. De grote borstel van False Lash Effect is namelijk gecombineerd met de lengte formule van de Lash Extension mascara. Deze formule bevat nylonvezels, waar ook echte lash extensions van gemaakt worden en zo is er een product gecreëerd dat de wimpers verlengt én van volume voorziet.

De mascara ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de normale False Lash Effect mascara van Max Factor, met dezelfde dikke huls en hetzelfde enorme borsteltje. Ik stond dan zowel sceptisch als nieuwsgierig tegenover deze mascara. Ik was sceptisch omdat ik dacht dat het gewoon dezelfde mascara in een nieuw hoesje met een iets andere naam was. Daarnaast was ik ook erg nieuwsgierig omdat de normale False Lash Effect al jaren mijn favoriete mascara is. Zou deze Fusion nóg beter zijn? Let’s find out!

Op de foto hierboven zie je mijn oog  zonder mascara.

Eén laagje False Lash Effect aangebracht

Twee laagjes

De mascara geeft inderdaad zowel lengte als volume. Bij het eerste laagje zorgt hij vooral voor lengte, het tweede laagje zorgt voor iets meer volume. Ik vind  het effect met één laagje mooier en natuurlijker, dus ik breng vaak ook slechts één laagje aan. Na twee laagjes krijg ik al vaak een beetje klontertjes.

Maar is hij beter dan de normale False Lash Effect? Ik moet zeggen dat ik zelf niet veel verschil merk tussen de gewone FLE en deze Fusion variant. Begrijp me niet verkeerd, FLE blijft mijn favoriete mascara allertijden, dus ook deze Fusion variant vind ik helemaal geweldig, alleen merk ik niet zo veel verschil tussen deze twee. Beide mascara’s brengen zó ongelooflijk makkelijk, snel en fijn aan! Ze separeren mijn wimpers goed en zorgen voor veel lengte en een beetje volume. Maar ja, deze Fusion variant is ietsjes duurder dan de normale, hij kost namelijk €17,99 en de normale variant kost €16,99. Dus als ik zou moeten kiezen zou ik puur vanwege die ene euro prijsverschil voor de normale FLE gaan, die ik overigens alleen maar koop als er een actie is van 1+1 gratis of iets dergelijks, want echt goedkoop is hij niet voor een drogisterijmascara.

Liefs, Laura

11 thoughts on “Max Factor False Lash Effect Fusion

  1. Hmm.. ik vind dat er te weinig mascara af komt.. ik doe meestal een paar lagen zodat je mooie dikke volle wimpers krijgt.

  2. Ik vind het er mooi uitzien. Meer lagen geven vaak een lelijk nepeffect vind ik zelf. Maar ik heb heel veel wimpers, die gaan dan heel irritant samenklonteren :S

  3. Ziet er mooi uit, maar ik geloof dat mijn da mascara (die overigens heel oud is dus ik weet niet of ie nog te koop is) bijna hetzelfde doet.. Ben zelf niet zo van de dure mascara’s maar hij ziet er wel top uit!

  4. Ik vind het er wel oke uitzien, op de foto met twee laagjes vind ik het eigelijk al te dik aangebracht. Ik denk ook dat één laagje mooier is!

  5. Ik vind het jammer dat tie zo duur is. Ik heb de Amerikaanse Covergirl variant een keer gewonnen en daar was ik erg tevreden over. Maar de prijs schrikt me gewoon af om hem hier te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.